E2y

Hvordan prosessfullmektig en tenåring om dato voldtekt

Dato voldtekt er ikke en myte

Dato voldtekt er ikke en myte. Det er noe som skjer med både tenåringer og voksne. Kvinner er de vanlige ofrene for denne ufattelige forbrytelsen begått av noen de tror de kan stole på.

Foreldre til tenåringsdøtre ofte finne seg bekymret syk når deres unge jenter starter dating. Hvis du er en forelder til en, mer enn bekymre deg i hjel. Snakk med henne om dato voldtekt og hva hun kan gjøre for å unngå det.

Hvordan prosessfullmektig en tenåring om dato voldtekt. Åpne temaet dato voldtekt med tenåringen.
Hvordan prosessfullmektig en tenåring om dato voldtekt. Åpne temaet dato voldtekt med tenåringen.

  • Åpne temaet dato voldtekt med tenåringen. Planlegg en one-on-one tid med henne og la henne vite at det er noe viktig du trenger å diskutere. Velg et sted hvor du er både behagelig å ha en alvorlig samtale. Det er viktig at hun er avslappet og ikke har andre ting på hennes sinn som lekser, utenomfaglige aktiviteter og andre bekymringer.
  • Snakk med henne om sex. La henne vite at dating er en del av livet, og at du stoler på henne. Men, fortell henne at noen tenåringsgutter kan ikke være troverdig. Muligheten er imidlertid fjernkontroll, av dato voldtekt er der og du vil sørge for at det ikke skjer med henne.
  • Fortell henne fallgruvene ved å drikke alkohol. Alkohol setter en person på vakt. Råder henne til ikke å drikke alkohol slik at hun kan alltid tenke klart. Hvis hennes date viser tegn på forgiftning, fortelle henne om ikke å tillate ham å ta henne med hjem, men å ringe deg i stedet, eller gå med en betrodd venn som er alkohol gratis. For mye alkohol kan noen ganger gjøre en person altfor aggressiv og kan føre til store konsekvenser.
  • Råder henne hvordan å beskytte mot date-voldtekt narkotika. Det er viktig for henne å alltid se henne drikke. Pass på at ingen har hatt tilgang til det. Hvis hun forlot bordet for en stund, er det beste hun ordrer en ny drikk i stedet for etterbehandling den gamle. I dag, dato-voldtekt narkotika er vanlig og lett gled inn i noens drink.
  • Oppmuntre henne til å ha gruppe datoer stedet. Være alene med noen hun knapt kjenner kan være en oppskrift på katastrofe. Gruppe datoer kan minske sjansene for dato voldtekt fordi det er andre personer i gruppen som kan se henne tilbake.
  • Fortell henne at "nei" betyr "nei". Gi henne selvtillit til å si sin mening og si "Nei" til seksuelle tilnærmelser gjort av date henne. Hun bør vite at ingen har lov til å gjøre noe med henne hvis hun ikke vil ha dem.
  • Gi henne med en exit plan. Fortell din datter å ta med nok penger for taxi fare. Sørg for at hun har en mobiltelefon som hun kan bruke til å ringe deg eller noen andre hun stoler i tilfelle at hun ønsker å gå hjem.
  • Spør henne til å se hennes kroppsspråk. Noen tenåringsgutter tror kanskje at alle unge jenter ønsker å ha sex, spesielt hvis jenta åpenlyst flørter med ham eller kjoler utfordrende. Råder henne til å sørge for at hun ikke gir seg feil inntrykk med hennes kroppsspråk og gjennom hennes måte av dressing.
  • La henne delta selvforsvar klasser. Tar opp selvforsvar klasser er ikke bare et middel for å beskytte seg selv fra date-voldtekt. Kriminalitet er utbredt i dagens samfunn. Å vite selvforsvar teknikker kan hjelpe henne avverge voldtekt, kidnapping, ran og andre forbrytelser.

Dato voldtekt kan skje med hvem som helst

Dato voldtekt kan skje med hvem som helst. Hva du kan gjøre som forelder er å gi din ungdoms verktøy for å unngå denne seksuelle forbrytelsen skjedde med henne. Forsikre henne om at du elsker henne og vil alltid være der for henne.