E2y

Hvordan planlegge og spare penger på bryllupet ditt

I disse dager, gifte seg er dyrt

I disse dager, gifte seg er dyrt. Du noen ganger enten nødt til å spare i årevis før du kan gifte seg eller velte seg i tonn av gjeld etter bryllupet. Men praktisk vurderes, bør gifte ikke være en økonomisk byrde. Faktum er, kan du ha et bryllup uten å skape et gapende hull i lommen. Les følgende tips for å få noen ideer.

  • Bestem deg for hvor mange gjester. Antall gjester har til slutt noe å si på dine utgifter. Det vil avgjøre hvor mange invitasjoner og fester, mengde mat å tilberede, og størrelsen på bryllupet spillested og mottak. Unødvendig å si, jo flere gjester du har, jo mer du har å bruke. Så bestemmer med din forlovede å trimme ned antall inviterte gjester. Bedre å ha et intimt bryllup med de mest spesielle mennesker som vitner enn invitere mennesker, noen av dem er virkelig ikke nær til deg og din forlovede, og være i en økonomisk hes situasjon.
  • Være praktisk med brudekjole. Brudekjole spiser opp mye penger. Men hvis du ønsker å få en heftig lagring, prøv å få en ikke-tradisjonell brudekjole. Hvis det kommer til å være et enkelt bryllup, kan du melde deg på en elegant hvit kjole i stedet for en brudekjole. Eller hvis du vil, kan du spørre fra din mor, eller en hvilken som helst gift kvinne i familien din, hennes brudekjole og gjøre noen endringer for å gjøre det mer elegant og oppdatert. Iført en secondhand brudekjole starter en familie tradisjon og skaper en atmosfære av nostalgi.
  • Opt for DIY invitasjoner og fester. Hvis du har et knep for håndverket, lage personlige invitasjoner og fester. For eksempel kan du gjøre bruk av dataprogram for å lage en invitasjon. Du kan også lage håndskrevne invitasjoner, som viser seg å være mer interessant og listige enn trykte seg. Bedre hvis du eller din forlovede kan handwrite invitasjoner for en mer personlig appell. Gjør-det-selv-fest favorisere ideer, derimot, er ubegrensede. Du kan få hjelp av dine kunstneriske familiemedlemmer og venner til å gjøre DIY fester.
  • Vurdere annen musikk og underholdningstilbud. Musikk gir liv til seremonien og etter-bryllupsfesten, men kan ansette profesjonelle bryllup musikere være en ekstra kostnad. Å trimme ned utgiftene dine, velger å spille inn musikk i en CD og få den spilt under seremonien i stedet ansette en live band. For mottak og fest, spør musikalsk tilbøyelig familiemedlemmer og venner til å gi musikk og underholdning. Du kan like godt vurdere det som sin bryllupsgave.
  • Holde bryllupet i løpet av sesongen. Såvidt utgifter er bekymret, off-season måneder av april, september og november-er vanligvis de beste månedene å gifte seg. Du kan få blomster for bargain-pris, har en god avtale med catering og fotografer, og sikre en større bryllup arena for prisen på et lite sted.

Det er ingenting galt med å ha en grand bryllup

Hvordan planlegge og spare penger på bryllupet ditt. Bestem deg for hvor mange gjester.
Hvordan planlegge og spare penger på bryllupet ditt. Bestem deg for hvor mange gjester.

Det er ingenting galt med å ha en grand bryllup. Tross alt, det er en engangs hendelse. Men bryllupet er bare starten på alt, og det er mange flere ting å bruke for som nygifte. Tenk på dette: hvor mye penger du vil bruke på noen aspekter av bryllupet kan ellers settes til side for å sikre en bugnende fremtid med din ektefelle.