E2y

Hvordan planlegge et utendørs bryllup

Det er ingen tvil om det, bør et utendørs bryllup bare være planlagt i løpet av sommeren når det er nær en null sjanse for regn eller snø. Det er allerede skremmende å se på de minste detaljer uten å måtte sjekke Al Roker værmelding hvert femte minutt, så hold bekymringene til et minimum og spenne ned å jobbe på en sommer bryllup holdt utendørs, au naturelle.

Du har fire måneder å velge mellom, fra og med juni hele veien ned til september, så etter sirkle kalenderen for den eksakte datoen, er den neste tingen å gjøre planlegge utendørs bryllup.

Her ser du hvordan.

Hvordan planlegge et utendørs bryllup. Tenk på det perfekte stedet.
Hvordan planlegge et utendørs bryllup. Tenk på det perfekte stedet.

  1. Tenk på det perfekte stedet. Det er ganske mange for deg å velge mellom - ved stranden, sjøen, fjellet, hage, resort, dine foreldres eiendom, vingård, naturskjønne og historiske landemerker - plasseringen av valget er hva streiker din fancy og gavepapir. Du vet stedet fordi du vil bli forelsket i den så snart du ser det. For nå, tenke på det og skrive ned dine ideer.
  2. Sjekk ut hva stedet har å by på bortsett fra den spektakulære utsikten. Det er så lett å bli fanget opp i øyeblikket, spesielt når oppmerksomheten din er fiksert på vista før deg. Du må gjenopprette fra dette og begynne å fokusere på andre viktige ting som fasiliteter, parkering, og fasiliteter som vil gjøre ditt bryllup enklere å organisere. For eksempel bør du ikke overse innendørs og utendørs anlegg, toaletter, strøm, lys og lyd utstyr og skadedyrbekjempelse systemer. Føl deg fri til å stille spørsmål om alt som har å gjøre med bryllupet pakke - inneslutninger og utelukkelser. Noen bryllup pakker tilbyr rom til bryllupet entourage så se om dette er inkludert i pakken. Hvis bugs kommer til å være et problem, ta det på deg til å komme i kontakt med en pest Exterminator gå til åstedet og utrydde problemet så ingenting crawly eller flyr strays i bryllupet seremonien. Vil det være ekstra gebyrer i ditt tilfelle gjestene ta med vin eller brennevin? Spør bort når du har fullt restituert fra svimlende utsikt.
  3. Dekorere lokalet med personlige bryllup innslag. Normalt trenger du ikke å gjøre mye når det gjelder å dekorere lokalet. Naturen har du dekket i dette aspektet, men du ønsker kanskje å pynte det litt mer med personlig preg som kurver med dine favoritt blomster, stemningsbelysning og et bryllup bue tilpasset dine spesifikasjoner. Hvis du vil veldig mye som din egen bue for bryllupet, sjekk ut www.gardenartisans.com. De gjør de beste buene for bryllup. Du får selv ta med bue med deg hjem.
  4. La gjestene vet at dette vil være et utendørs bryllup. Dette er slik at de kan kle passende og komfortabelt for anledningen. Du kan til og med gå så langt som å be gjestene om de kunne være kledd i sommer kjoler (kvinner) og dresser med vester og jakker av (menn).
  5. Minn caterer å sikre at maten holder seg frisk selv når det er varmt ute. Selv om mange Selskapsmat er erfarne i å holde maten frisk og deilig til tross for varmen, er det fortsatt din oppfordring til stemme ut din bekymring om det. Til gjengjeld la caterer for å forsikre deg om at dette kan forebygges ved å forklare hvordan de har tenkt å forberede, lagre, vise og servere maten til bryllupet.
  6. Begrenser ikke drikke til vin og alkohol. Tjene forfriskninger som slukker tørsten. Aldri begrense drikke til vin og alkohol. Alkohol tørker så utvide drinker liste til å omfatte ikke-alkoholholdige drikker.

Ja, med riktig tenkemåte og nøye planlegging, er dette definitivt kommer til å bli en fulltreffer, og det er ikke engang om været.