E2y

Hvordan planlegge en kjole passende for brudepiker

Forlovelsesfest var en blast og du er nå i ferd med å starte planleggingen av bryllupet ditt. Ditt entourage har blitt avsluttet med dine søstre og nærmeste venner svimmel ved påvente av montering sine brudepike klær, ikke minding 150€ prislappen på klær og sko. Der kjærligheten er bekymret, er penger ingen objekt, og de er virkelig glad for deg og kan ikke vente med å bli utstyrt med sine kjoler.

Hvordan planlegge en kjole passende for brudepiker. Deres kjole størrelser.
Hvordan planlegge en kjole passende for brudepiker. Deres kjole størrelser.

Før du går inn i planleggingen av en dato for brudepiker kle montering, bør du vurdere følgende først.

  • Deres kjole størrelser. Har brudepiker skrive disse ned. Dette er viktig når du plukker noe som er ready-to-wear, og hvis butikken bestandene alle størrelser oppført.
  • Kropp problemer. Brudepiker kan være lurt å kle seg konservativt skjule store armer eller tettvokst ben. Tenk at ikke alle medlemmer av den kvinnelige arten kan være en Giselle. Snakk med hver av brudepike for å løse ethvert organ problem de ønsker å skjule og bli enige om et design / stil / klipp / lengde / farge som vil tilfredsstille alle.
  • Endringer. Bridesmaids er mye misbrukt for det faktum at de er tvunget til å bære noe alle for kjærligheten til bruden - det betyr at du. At "noe" henspiller på den kjolen som er utslitt av alle andre i følget. Nå selvfølgelig fargen og stoffet må se det samme og følger samme mønster siden dette er tradisjon, men løsrive seg litt ved å la brudepiker frihet til å endre en liten detalj - ermet.
  • Comfort. Pass på at uansett årstid det er du har valgt å gifte seg som brudepiker kjoler er behagelig å ha på. Sommer er lik varme og vinter lik kaldt. Ingen videre forklaring trengs.

Nå som det er klart, her er hvordan du kan planlegge din kjole passer for brudepiker.

Det finnes fire hovedtyper bryllup butikker for å vurdere og litt til. Besøk bryllupet butikker og gjøre dine intensjoner kjent.
Det finnes fire hovedtyper bryllup butikker for å vurdere og litt til. Besøk bryllupet butikker og gjøre dine intensjoner kjent.

  1. Det finnes fire hovedtyper bryllup butikker for å vurdere og litt til. Den øverste tier butikker når det gjelder kostnader og kompetanse er Alfredo Angelo, Mori Lee, Davids Bridal, og Eden Bridals. Disse følges av Bloomingdale tallet, Nordstrom og Macy tallet. Velg det beste som passer ditt budsjett, krav og plassering.
  2. Besøk bryllupet butikker og gjøre dine intensjoner kjent. Når du har valgt ditt bryllup butikk, stikke innom for et besøk, og sjekke ut varene. Butikken som vinner din favør må ha mer enn vanlig utvalg av tekstiler, design, aksjer, farger, tilbehør, broderi og pynt. Snakk med innehaver og designer. Føl deg fri til å gå gjennom butikken og ta en titt på kjoler. Spør om du kan ringe for å gjøre en avtale når som helst i løpet av uken for brudepiker 'montering. Få et telefonkort.
  3. Få ditt mannskap på brudepiker sammen og fortelle dem når du vil at passende å skje. Velg en ukedag hvis du kan alle bli enige om det. Hverdager råd til deg tid og plass du trenger å passe klærne fordi helgene i bryllupet butikken er ofte pakket til niere. Dette kommer til å være en strekk om men pistolen for det akkurat det samme si, fredag ​​like etter lunsj kanskje? Når du er alle enige om planen, ring din bryllup butikken og reserve klokkeslett og dato.
  4. Planlegge noe etter montering. Injisere noe å gjøre med brudepiker etter beslaget er gjort. Gå for kaffe og kake, middag og en film, eller bare slappe av i løpet champagne og ost hjemme.

Gjør din brudepiker passer en hendelse å huske ved å ta bilder og lage en mini album ut av det. Denne gest fra deg vil gjøre dem elsker deg mer.