E2y

Hvordan planlegge den perfekte romantiske bursdag

Din kjære bursdag kommer opp i et par uker

Din kjære bursdag kommer opp i et par uker, har du gjort dine planer ennå? Lag en spesiell feiring av dagen den personen du elsker og tilber prydet denne verden! Gjør det noe at hun aldri vil glemme.

Fortsatt clueless om hva du skal gjøre? La dette være din guide til planlegging av en perfekt romantisk bursdagsgave for den spesielle personen i livet ditt.

  1. Planlegg romantiske bursdag uker fremover. Ja, du kan fortsatt komme opp med en romantisk feiring en dag eller to før den velsignede hendelse. Men ved å planlegge det på forhånd, kan du gjøre det mer spesielle og jern ut noen detaljer uten følelse rushed.
  2. Lag en liste over hennes favoritt aktiviteter og steder å gå. Er hun eventyrlystne og inn i ekstremsport? Har hun liker å besøke museer og sjarmerende små bokhandlere? En strand lover kanskje eller en matlaging entusiast. Hvis du kjenner partneren din godt, vil du vite nøyaktig hvilke aktiviteter og steder er hennes hjerte nærmest. Men hvis du er ny på forholdet, for all del be noen nær henne. Du får bonuspoeng for dette.
  3. Bestem deg for hvor lenge feiringen vil bli. En natt, hel dag eller en full tre dagers helg? Du kan selv starte en uke tidlig og overraske henne daglig til selve dagen av bursdagen hennes. Sørg for at hun er tilgjengelig for dagen eller dager du har tenkt å gi henne den mest romantiske dagen noensinne.
  4. Planlegg de ulike aktiviteter for arrangementet. Enten det er en hjemmelaget middag med rennende champagne, sjokolade og blomster rundt eller en tre dagers helg i Bahamas, sørg for å lage en gjøremålsliste. Dette bør omfatte kjøpe forsyninger, gjøre reservasjoner, og alt annet som du trenger å gjøre for å trekke av bursdagsfeiring.
  5. Kjøp den perfekte gaven. Det ville være enkelt hvis kjærligheten til livet ditt har blitt slippe hint om hva hun ønsker for hennes bursdag. Men dette er ikke alltid tilfelle. Prøv å huske om det er noe som hun trenger, men har ikke gått rundt å kjøpe den. Avhengig av forholdet, kan du selv spørre henne hva hun vil. Høres uromantisk? Spør henne akkurat hva hun vil tar ut gjette arbeid. Hva du kan gjøre for å gjøre det romantisk er å presentere det på en unik. Ha en gatefeier jakten kanskje med interessante ledetråder og steder å gjemme seg. Eller om det er et lite element, pakk den i flere lag gaveesker med hver boks inneholder en kjærlighet notat eller en spesiell liten brikke eller to.
  6. Send henne en invitasjon. Når alle forberedelser er gjort, sende henne en spennende invitasjon. Fest invitasjon til en utstoppede dyr, haug med blomster, konfekteske eller publisere invitasjonen i lokalavisen! Hvis du planlegger å feie henne bort til en romantisk badeby, sende hennes fengslende ledetråder som en flaske solkrem, en stråhatt eller flip-flops.

Det er så mange måter å gjøre en bursdag romantisk for din kjære

Hvordan planlegge den perfekte romantiske bursdag. Planlegg romantiske bursdag uker fremover.
Hvordan planlegge den perfekte romantiske bursdag. Planlegg romantiske bursdag uker fremover.

Det er så mange måter å gjøre en bursdag romantisk for din kjære. Ved å planlegge hver eneste detalj, kan du være sikker på at det vil være en bursdag som vil bli husket i lang tid. Men bare for å være sikker, kan du prøve å fange det meste på kamera og lage et fotoalbum, komplett med bildetekster som en etter bursdagsgave! Din kjærlighet vil sikkert elske deg mer.