E2y

Hvordan overleve en familie bilferie med barn

Tilbringe kvalitetstid med familien er en velsignelse

Tilbringe kvalitetstid med familien er en velsignelse. Det er en mulighet til å binde seg med hverandre. Dessverre kan håndtere barna vise seg å være vanskelig, spesielt når kvalitetstid innebærer en lang biltur. Ut av det blå, kan barna føle seg urolig og alle de tingene som du har planlagt kan lett gå til avfall. Hvordan kan du ha det gøy når du bekymre deg mye om barna dine?

Ønsker du å overleve din neste familie bilferie med din elskede barn? Her er plan detaljer:

Hvordan overleve en familie bilferie med barn. Liste ned dine road trip spill.
Hvordan overleve en familie bilferie med barn. Liste ned dine road trip spill.

  • Liste ned dine road trip spill. Når barna blir lei, kan problemene begynner å oppstå. Så, spille noen interessante road trip spill for å motvirke deres kjedsomhet. Velg de spillene som krever lite rekvisitter eller ingen i det hele tatt. Du kan la dem prøve 20 Spørsmål, I-Spy, i min bestemors Trunk, eller License Plate Game. Det er bedre å ha en masse spill i tankene. Hvorfor? Når barna ikke gå gale om den opprinnelige forslag, du har fortsatt noen backup spill til å trekke ut.
  • Planlegg din reisetid. Det er flott å forlate når barna kommer til å ha muligheten til å sove underveis. Selvfølgelig bør du ikke ta dette bokstavelig. Du trenger ikke å skrible om natten. Observere barna. Når de gjør lur? Har de lett sovner når de er slitne? Kanskje er det mer praktisk å dra på tur når det er som bidrar for barna å slumre. Mens de er "hvile", er du også kommer til å ha et par timer for å fokusere på kjøringen din.
  • Ta med deg underholdning gadgets. Hvis barna liker å se filmer, kan det være lurt å ta med DVD-spiller - selvfølgelig bare den bærbare typen. Du bør velge titlene før selve turen. Foretrekker de som kan opphisse dine barn. Ditt valg bør inneholde en god blanding av nye filmer og gamle favoritter. Du kan velge å introdusere filmen før du spiller det slik at du kan holde barna hekta på det. Hvis barna liker musikk, må du tenke om deres foretrukne repertoar. Ikke forsøk å kjede dem med dine personlige plukker. Kompilere sine favorittsanger og la dem sing-a-long mens du treffer på veien.
  • Ta ut din sans for humor. Du kan utfordre barna til å sprekke vitser. Lover en premie for den som kan dele den morsomste stykke. Av kurset, bør du være klar til å gjøre dem til å le. Du kan referere til en spøk bok rett før turen. Eller, hvis du er naturlig veltalende, kan du rett og slett engasjere dem ved å fortelle noen morsomme historier. Latter er helt sikkert kommer til å gjøre din reise mer minneverdig.


Hvis barna er allerede gammel nok

Hvis barna er allerede gammel nok, vurdere å fortelle dem hva du vil i løpet av biltur. Ønsker du å nyte en stille tid? Har du ønsker å snakke med dem? Forventer du dem til å hjelpe deg med å finne veien? Ved å være ærlig, kan du lett høre ut deres reaksjon og komme opp med et kompromiss for å gjøre ditt arrangement en vinn-vinn-situasjon.