E2y

Hvordan organisere en førskole sleepover

Hvis barnet ønsker å ha en førskole sleepover med venner, er du en av de som kan gjøre drømmen til virkelighet. Med litt innsats og forberedelse, her er hvordan du kan lage en morsom og trygg sleepover for den lille.

Koordinere med foreldre

Hvordan organisere en førskole sleepover. Koordinere med foreldrene.
Hvordan organisere en førskole sleepover. Koordinere med foreldrene.

Koordinere med foreldrene. Begynn med å koordinere med foreldrene til de andre barna. Antallet barn som vil delta i sleepover bør ikke overgå dine tilsyn kapasiteter. Husk at små barn kan være veldig hyperaktiv, noe som er grunnen til at det er av største betydning for deg å holde gjestelisten til et minimum. Fem barn vil vanligvis være nok for en morsom sleepover party, uten å bli for mye av en byrde for deg. Sørg for at alle foreldrene er informert om sleepover forhånd.

Mat

Mat. Tilberede mat som er sunn, men hyggelig for barna. Du kan fokusere på noen fancy desserter å krydre ting opp, spesielt siden sleepover er en spesiell tid for barnet og vennene hans. Sørg imidlertid at du sjekker med foreldrene første for mat som barna kan være allergisk mot. Bortsett fra matallergier, sørg for å snakke med foreldrene om andre mulige allergier, for eksempel til kjæledyr dyr som kan være til stede i huset. Sørg også for å ha barnas medisiner for hånden under sleepover party.

Games. Forbered en kort program for barna. Det bør være noen morsomme spill som gjemsel eller andre enkle spill for barn. Andre spill som barnet ditt, og du kan spille er spill som er enklere å sette opp så lenge du har spillkonsoller og tv forberedt. Du kan også sjekke ut klassiske party-spill som brettspill, sjakk, og til og med scrabble. Disse spillene er ikke bare underholdende, men kan også være ganske lærerikt og sies å gjøre barn smartere.

Koordinere med foreldre. Games.
Koordinere med foreldre. Games.

Sengetid. Vær sikker på at du får barna til sengs på et tidlig sengetid, fordi barn trenger nok søvn. Vanligvis vil barn begynner å få søvnig på rundt åtte om kvelden, spesielt hvis du har tillatt de små barn til å spille sport i løpet av dagen, noe som virkelig vil tømme dem og gjøre dem klar for søvn. Pass på å gi barna litt melk og kjeks før sengetid, og å få dem til å vaske opp og pusse tennene.

Plukk opp tid

Plukk opp tid. Koordinere pickup tid med foreldrene til den påfølgende dagen. Det siste du vil er å være barnevakt de andre barna til ettermiddagen neste dag, så sørg for at du informerer foreldrene om å hente barna sine på rundt ni om morgenen, og ikke senere enn elleve i morgen, med mindre du vil å forberede ekstra mat til gjestene.

Overnattinger kan være veldig morsomme opplevelser for førskolebarn. Gjennom disse enkle trinn, kan du sørge for at barna får nyte sleepover mens hindre deg fra å bli altfor anstrengt fra ser ut for barn.