E2y

Hvordan organisere en bleie bag

En bleie bag er noe som du trenger når du har en baby

En bleie bag er noe som du trenger når du har en baby. Dette vil være noe som du må ha når du går ut med barnet ditt. Den inneholder bleier samt alle de andre baby elementer som du vil trenge. Det er best å organisere bleie bag på riktig måte slik at du enkelt kan finne varen du er ute etter når du trenger det. Følg disse enkle tipsene for å lære hvordan man kan organisere en bleie bag.

  • Kjøp en bleie bag. I dag, bleie poser kommer i design som er elegant for mødre. Du vil ikke lenger trenger å bære en bleie pose som har dyreprint av baby design. Dette er ideelt hvis du er en arbeidende mor. Kjøpe babyen couture bleie poser fra nettsiden Just couture .
  • Bleier og elementer for endring. Bleie bag har mange rom for andre småting som du trenger for å sette inni posen. Forbeholder disse elementene for de mindre. Plasser bleier og andre skiftende elementer inne i posen. Ta med en smekke, en liten teppe og flere bleier for endring, spesielt hvis du skal være ute med babyen i lang tid.
  • Pakk småting. I stedet for bare å plassere små gjenstander inne i posen, pakke dem i en ziplock pose slik at det vil være lettere for deg å finne dem. Noen av disse elementene er bomullsdotter, baby pins, smokk, spiker clippers, våtservietter etc. Plasser den ziplock pose inni en av avdelinger.
  • Medisin kit. Du må også ha babyens medisin kit med deg inne i bleie bag. Inkludere alle de viktige medisiner for din baby. Plasser medisin settet inne i posen sammen med bleier.
  • Andre elementer som skal inkluderes. Andre elementer som du må ha i bleie bag er noen snacks hvis barnet allerede kan spise, melk flasker og vann. Plasser en liten leke som barnet kan leke med, slik at du kan distrahere ham mens du endrer hans bleie.
  • Lommer. I lommene på bleie bag, plassere en antibakteriell flytende såpe flaske, sprit og pulver.
  • Ekstra elementer. Gi ekstra elementer for barnet ditt som ekstra klær, lue, smekke eller genser. Du vet aldri hva som vil skje, så det er best å være forberedt.
  • Plastpose. Brett en stor plastpose og legg den i en av lommene på bleie bag. Du trenger denne for å oppbevare skitne klær, tepper eller smekker, slik at det ikke vil bli blandet sammen med ren seg.


Følg disse tipsene for å organisere din bleie bag

Hvordan organisere en bleie bag. Bleier og elementer for endring.
Hvordan organisere en bleie bag. Bleier og elementer for endring.

Følg disse tipsene for å organisere din bleie bag. Etter å ha gått ut, gjør det et poeng å fjerne alle elementer inne i bleie pose og fylle de tingene som du har brukt. Pakk posen igjen med de elementene som du trenger, slik at bleie bag vil være klar neste gang du går ut. Husk hvor du plasserer elementene inne i posen, slik at du ikke vil ha en hard tid å finne dem.