E2y

Hvordan man skal håndtere moren din når du planlegger bryllup

Enten det er din egen mor eller svigermor

Enten det er din egen mor eller svigermor, bryllupet forberedelsene er en vanlig slagmark mellom brud og mor. Bruden har sin egen visjon av den ideelle bryllupet, og moren har henne er så vel. Her er hvordan du kan håndtere masete og nedlatende mødre i bryllupet ditt.

  1. Vær rolig. Frynsete nerver er et vanlig scenario med nesten alle bruder. Tross alt, er bryllupet ment å være den mest spesielle dagen i ditt liv, og du som bruden ønsker å sikre at alt går etter planen, helt ned til de minste detaljer. Likevel, må du holde deg rolig, spesielt når du arbeider med din mor. Husk at din mor er en del av familien og er der for å prøve å hjelpe og veilede deg - selv om du ikke føler at hun gjør en god jobb med det. Ikke hev stemmen din og prøv å ikke være støtende. Hvis du må, bare la henne snakke og deretter høflig unnskylde deg.
  2. Prøv å lytte. Moren kan føle at hun har snakket om i timevis, og det meste av hva hun sier kan allerede være bestått fra det ene øret til den andre. Hvis du tar deg tid til å faktisk lytte, derimot, kan du oppleve at din mor er faktisk å gi deg noen viktige råd som vil hjelpe ikke bare med bryllupet, men også selv med selve ekteskapet i seg selv. Husk at din mor har en av de mest verdifulle kilder til alt - faktiske erfaringer fra sitt eget bryllup og ekteskap. Noen ganger er årsaken til at mor snakker så mye fordi bruden ikke lytte. Lytt og du bare kan være i stand til å slå henne opp.
  3. Forklar din side. I tilfeller der du og din mor sammenstøt i mening, være sikker på å forklare din side som klart og rolig som mulig. Hvis du tror at du har en gyldig grunn for å holde seg til dine egne planer, fortelle henne dine poeng av argument i en logisk og oversiktlig måte. Noen ganger er dette alt som trengs for moren din å forstå din side, og noen ganger den eneste grunnen til at mor fortsetter å presse hennes meninger er fordi du ikke prøver å avkrefte dem. Ofte trenger bruder ikke forklare sin side og bare skuldertrekning den av.
  4. Gi henne noen oppgaver. En av de beste måtene å få moren ut ditt tilfelle er ved å gi henne noe som hun kan være opptatt på. Be henne om å oppdatere blomsterhandler for blomstene i luking, eller baker for ditt bryllup kake. Be henne om å sende invitasjoner. Selv små oppgaver som disse vil gjøre din mor føler seg verdsatt og en del av bryllupet ditt.

Etter bryllupet og etter alt som din mor har gjort

Hvordan man skal håndtere moren din når du planlegger bryllup. Gi henne noen oppgaver.
Hvordan man skal håndtere moren din når du planlegger bryllup. Gi henne noen oppgaver.

Etter bryllupet og etter alt som din mor har gjort - enten du liker det eller ikke - sørg for å personlig takke din mor. Tross alt, betyr at hun bare som best for deg selv om du ikke kan se henne punkt. Og vil hun fortsatt være en av de menneskene som du kan slå til for hjelp og støtte hvis du støter på problemer i ekteskapet.