E2y

Hvordan man skal håndtere en utro ektemann

Hvis du finner ut at din mann er juks på deg, kan det føles som slutten på verden slik du kjenner den. Et spekter av følelser vil gå gjennom deg, og sinne kan føles overveldende.

  1. Når du har bekreftet at mannen din er utro, konfrontere ham. Det er best å gjøre det i personvernet til hjemmet ditt slik at fremmede ikke trenger å være vitne til dramaet som den utfolder seg. Vær rolig og fast. Unngå å bli hysterisk. Forvent at han kan prøve å fornekte det og svaie dine synspunkter, men hvis du har sikkert bevis, stå på bakken og ikke bli spilt tosk.
  2. Still et ultimatum. Du må få ham til å velge mellom deg og den andre kvinnen. Hvis han ikke vil slutte å se den andre kvinnen, er det ingen håp for å fikse forholdet. Hvis han sier han velger deg, så kan du bestemme om du ønsker å jobbe med ting. Være forberedt på at han kan velge den andre personen over deg. På dette punktet har du allerede lidd et knusende slag. Bare spenne deg selv fordi det vil ta en stund før ting blir enklere. Det vil trolig bli verre før du kan se lettelse.
  3. Etterspørsel åpenhet. Han trenger å komme ren. Finn ut om det var en one-night stand eller en pågående langsiktig forhold. Selvfølgelig er tillit ødelagt så han trenger å jobbe med det, og du må tillate ham å gjøre det godt igjen hvis du velger å bli gift. Hvis det tar å lese hans tekstmeldinger og e-poster, og så bli det.
  4. Bestem hva du ønsker for deg selv. Ikke bli gift for barna. Meditere hvis du fortsatt ønsker og elsker denne personen til tross for utroskap. Være tro mot deg selv. Hvis du oppdager at du ikke kan godta denne personen lenger, så du har å fortelle ham. Ikke tving deg selv til å holde ut hvis din ånd er også brutt.
  5. Søke rådgivning. Før du bestemmer deg for om du vil kalle det avsluttes, må du snakke med en rådgiver eller ekteskap terapeut. La terapeuten veilede deg til å gjøre den beste avgjørelsen for deg selv. Selv om du bestemmer deg for å avslutte ekteskapet, vil rådgiving hjelpe deg å bryte ting av, så du kan ha en vennskapelig skilsmisse. Før du ringer advokatene, diskutere vilkårene for skilsmisse og barnefordelingssaker problemer i veiledning.
  6. Lær å tilgi. Hvis du virkelig ønsker å gjenoppbygge ekteskapet, må du lære å tilgi overtredelse. Du partner må være fortjent at tilgivelse så han må opptre med ydmykhet og en autentisk ønske om å gjenoppbygge med deg. Hvis det fortsatt er kjærlighet og en vilje til å jobbe med ting, gi forholdet en sjanse.
  7. Gi forholdet tid til å gro. Bare tiden kan hjelpe deg å helbrede dine sår og følelsen av tap og svik. Det vil ta måneder med seriøst arbeid for et skinn av tillit for å gå tilbake og for de sinte følelsene til å gå unna.
  8. Lær når du skal akseptere nederlag. Hvis mannen din har vært utro mot deg mange ganger, kan det hende han har et problem. Hvis dette ikke er første gang, kan din mann bare ikke være moden nok for en alvorlig forpliktelse. Hvis mannen din bestemmer seg for å gå sammen med sin elskerinne, eller holder utro mot deg, gå videre.

Hvordan man skal håndtere en utro ektemann. Når du har bekreftet at mannen din er utro, konfrontere ham.
Hvordan man skal håndtere en utro ektemann. Når du har bekreftet at mannen din er utro, konfrontere ham.

Håndteringen av en utro mann er en av de vanskeligste tingene du må håndtere i forholdet. Finn din styrke og vilje til å gjøre hva som er best for deg.