E2y

Hvordan man skal håndtere en neglisjerende kjæreste

For gifte mennesker

For gifte mennesker, er begrepene omsorgssvikt og oppgivelse godt definert i føderal og statlig lovgivning. Koner har rettslige skritt for neglisjerende ektefeller. Men slik er ikke tilfelle for neglisjerende kjærester. Konseptet med forsømmelse er like unik som venninne og kjæresten deltar i forpliktende samarbeid. I denne forstand er "omsorgssvikt" fra kjæresten din en svært relative og flyktige konsept. Noen kvinner anser det forsømmelse når deres kjærester hoppe kalle dem en eller to ganger i uka. Andre kvinner har ikke noe imot det. Boyfriend-kjæreste relasjoner er kompliserte. Likevel, uansett hva din ide om forsømmelse er, er det noen generelle tips som du kan ta for å håndtere en neglisjerende kjæreste. Les videre for noen av disse tipsene.

  1. Undersøk deg selv. Spør deg selv: "Hvorfor føler jeg neglisjert? Er jeg virkelig blir neglisjert av kjæresten min? Hvilke ting gjør han gjør som gjør meg føler seg neglisjert?" Noen ganger kan dine personlige problemer gjør at du føler deg neglisjert, spesielt oppgivelse problemer. Slike spørsmål, hvis uløst, kan forårsake skade i forholdet. Noen kvinner som har dype behov for oppmerksomhet kan enkelt beskylde sine partnere på omsorgssvikt over svært smålig forglemmelser.
  2. Åpne opp for noen. Snakk om dine følelser til en nær venn eller en betrodd, hvis du må. Du trenger noen til å validere dine følelser, slik at du kan ta kontroll over dem. Åpne opp for en betrodd venn kan også hjelpe deg å sortere ut din forvirring om dine følelser av vanskjøtsel.
  3. Snakk med kjæresten din. Uten å anklage ham for å være neglisjerende, fortell ham hva du føler om oppførselen han har vært å vise deg. Gjør din samtale en dialog, en ærlig en, snarere enn en finger som peker samtale. Hvis kjæresten din elsker virkelig deg, vil han være villig til å ordne opp med deg. Kjæresten din selv har problemer, også, og han vil likeledes trenger din hjelp. For alt du bryr deg, kan han være klar over at endringer i rutinen som et par er å gi deg følelsen av å være neglisjert. Noe kompromiss eller handling forslag som du kommer opp med må være en vinn-vinn-løsning, ikke en ensidig løsning. Lytte til hverandre. Lytt også til hva han har å si. Snakk bare når dere begge er i godt humør, ellers vil fristelsen for samtalen å slå inn et argument være stor.
  4. Pass på at det ikke bare er PMS. Premenstruelt syndrom hos kvinner kan foredle sine usikkerhet. Nylige endringer i rutinen som et par kan legge til eller forsterke din hatt kontakt usikkerhet. Prøv å diskutere problemstillinger med kjæresten din på et tidspunkt da du ikke har PMS.
  5. Søke profesjonell hjelp. Dere to kan sitte med en profesjonell rådgiver som kan hjelpe deg med å løse personlige problemer som kan skape kaos for forholdet. Men før du gjør dette, må dere begge er enige om å søke profesjonell hjelp. Hvis kjæresten din ikke vil, prøv å ikke insistere.
  6. Forlate forholdet. Hvis dine følelser av omsorgssvikt blir for overveldende eller forårsake en langvarig hindring for de andre livet aktiviteter, bør du vurdere å bryte opp med kjæresten din. Dette forslaget, selvfølgelig, er en siste utvei.

Blir neglisjert er ikke en enkel følelse å takle

Hvordan man skal håndtere en neglisjerende kjæreste. Snakk med kjæresten din.
Hvordan man skal håndtere en neglisjerende kjæreste. Snakk med kjæresten din.

Å være neglisjert er ikke en lett følelse å håndtere. Men, hvis du er heldig å ha en kjæreste som virkelig elsker deg og bryr seg om deg, kan dere to faktisk hjelpe hverandre ut. Ærlighet og åpenhet er viktige ingredienser for å bosette forsømmelse problemer med kjæresten din. Hvis du husker tipsene omtalt i denne artikkelen, er det ingen grunn for deg å overvinne forsømmelse problemer med kjæresten din.