E2y

Hvordan løse barns atferdsproblemer

Alle barn oppføre seg dårlig nå og da

Alle barn oppføre seg dårlig nå og da. For noen barn, men de handler ut så ofte at foreldrene vil trolig bli overrasket når de blir høflig og samarbeidsvillig. Det er alle foreldres ansvar å forsøke å hjelpe sine barn å lære å oppføre seg riktig. Her er noen tips for å løse atferdsproblemer hos barn:

 1. Starte små. Det er viktig å etablere tidlig i et barns liv at det er visse regler og at han er forventet å følge dem. Sørg for å ha kontroll over ditt hjem miljøet og bestemt, men vennlig la barna vite at du er ansvarlig.
 2. Vær konsekvent. Reglene kan ikke være i stadig endring hvis du forventer samarbeid fra dine barn. Etablere noen grunnregler og gjøre det klart for barna nøyaktig hva straffen vil bli for ulydighet.
 3. Følge gjennom. Hvis du fortelle barnet at hun vil være jordet hvis hun ikke kommer hjem etter portforbud, må du mener det og implementere grunnstøtingen hvis hun ikke adlyder. Hvis du ikke håndheve reglene, er det egentlig ikke er noen regler.
 4. Hold deg rolig. Enten du arbeider med et lite barn raserianfall eller myndighet utfordrende holdning av en tenåring, må du ikke tillate deg selv å bøye seg for å barnslig oppførsel - ingen roping, treffer eller navn ringer. Noen vil være i kontroll over situasjonen, sørg for at det er deg.
 5. Alder saker. Vær sikker på at du har rimelige forventninger til barnet og skreddersy både regler og dine disiplinære tiltak for å være hensiktsmessig for ditt barns alder og utvikling status. Noen generelle retningslinjer:
  • For småbarn og førskole-alderen barn, er det ofte tilstrekkelig å fjerne barnet fra situasjonen og ofte hans oppførsel og holdning vil forbedre. For eksempel, hvis barnet er å insistere på at han ønsker å ha godteri før middag, kan du bare sette godteri bort og begynner på en pre-middag brettspill eller puslespill med barnet ditt til å spre situasjonen. Små barn ofte oppføre seg dårlig når de ikke føler seg vel, og er sliten eller sulten. Pass på at barnet ditt får nok hvile og spiser en godt balansert kosthold.
  • Som barn modnes, bare omdirigere oppmerksomheten deres er ikke lenger tilstrekkelig. Det er viktig for barn i skolealder til å begynne å forstå at deres oppførsel har konsekvenser. Den enkleste måten å hjelpe dem til å forstå er å belønne dem for etterlevelse og straffe dem for ulydighet av familiens regler. Hvis de holde sitt rom rent og hjelp med husarbeid når du blir spurt, vil de tjene din tillit, og med tillit kommer "stor gutt" friheter. Hvis de ikke klarer å følge reglene, sørg for å fjerne privilegier som riding sine sykler, spille videospill eller ser favoritt TV-show.
  • Eldre barn og unge har en dypere forståelse av dine forventninger og derfor må holdes mer ansvarlige for sine handlinger. I tillegg, som de nærmer seg tiden da de vil være å gjennomføre voksne ansvar, må de være forberedt på å fullt ut knytte deres atferd med sine konsekvenser. Eldre barn og tenåringer svarer godt til fjerning av privilegier for ulydighet, så lenge de er oppmerksom om reglene og konsekvensene av å bryte dem. For eksempel, fullfører tildelte oppgaver og bor på toppen av skolearbeidet er rimelige forventninger. Hvis disse tingene ikke er en prioritet for barnet ditt, må de vite at de ikke har opptjent rett til å kjøre bil, tilbringe tid med sine venner eller bruke datamaskinen for mer enn bare skolearbeid.

 6. Ta kontakt med en profesjonell. Det er tider når et barns atferd er utenfor det som anses som normalt, og enkle hjemme-disiplinære tiltak ikke er nok. Hvis ditt barns oppførsel er ute av kontroll, bør du tenke på at det kan være en underliggende årsak. Childhood depresjon, ADD, ADHD, narkotika og bipolar lidelse er alle mulige årsaker til ustyrlig atferd som vil kreve inngripen fra en lege eller psykolog. Her er noen av faresignalene for disse lidelsene:
  • Childhood depresjon: Langvarig tristhet eller uforklarlig gråt, ubegrunnet angst, irritabilitet eller sinne, endring i søvnmønster, endring i appetitt, utmattelse, uforklarlige smerter og plager, sosial tilbaketrekning, uttrykker at "ingenting saker" og snakk om død eller selvmord.
  • ADD eller ADHD: Manglende evne til å forbli stille eller stille, vanskeligheter med å følge enkle anvisninger, begynner mange prosjekter, men ikke fullført dem, problemer med å vente på en sving, overdreven snakker, blir lett distrahert, ikke lytte til andre og avbryter dem, glemsomhet og problemer med å holde organisert .
  • Narkotikabruk: isolere seg fra familien, reduksjon i skoleprestasjoner, negativ endring i atferd eller holdning, lyve, stjele, sløvhet eller delirium, hele ny gruppe av venner eller åpenbare beruselse.
  • Bipolar lidelse: Extreme separasjonsangst, aggressiv atferd, engasjerende i risikofylt atferd, sosial angst, følelsesmessig oversensitivity, eksplosive skjermer av temperament, trassig holdning, irritabilitet, hyppige humørsvingninger, lav selvfølelse, uro, og varierer mellom hyperaktivitet og apati.

Hvordan løse barns atferdsproblemer. For småbarn og førskole-alderen barn.
Hvordan løse barns atferdsproblemer. For småbarn og førskole-alderen barn.

Hvis du konsekvent merker atferd som disse i barnet ditt, spesielt hvis du føler at de er en fare for seg selv eller andre, er det viktig at du søker hjelp omgående.