E2y

Hvordan leve med en au pair

Når du velger å ansette en au pair til å leve i ditt hjem

Når du velger å ansette en au pair til å leve i ditt hjem, din familie dynamisk endre seg. De fleste au pairer kommer til deg fra andre land, og de vet ikke hvem som helst. De vil tilbringe mye tid i ditt hjem, så det er viktig å gjøre ting kjøre jevnt for alle. Hvis du gjør ting riktig, vil ting være stor for alle som er involvert, og au pair vil bli en verdifull del av familien din mens han eller hun er med deg.

Hvordan leve med en au pair. En au pair skal ha sin egen stue.
Hvordan leve med en au pair. En au pair skal ha sin egen stue.

  1. En au pair skal ha sin egen stue. I det minste, bør hun ha sin egen private soverom. Hva du putter i rommet for au pair er opp til deg. I det minste bør du gi henne en god seng, kommode, sengetøy og et skrivebord. Du ønsker å gjøre henne føle seg hjemme. Noen familier velger å gi underholdning som TV, CD-spiller, og DVD-spiller.
  2. Gjør alt du kan for å gjøre au pair føle seg hjemme med familien. Husk at hun er langt hjemmefra, og alt som hun vet. Tilby å vise henne rundt i nabolaget og svare på eventuelle spørsmål hun måtte ha om din familie, eller hvor du bor. Også vise henne rundt hjemmet ditt, og introdusere henne til naboene du er nær, samt familiemedlemmer som stopper ved ofte.
  3. Etter at au pairen har lagt seg inn i hjemmet ditt, bør du gå over hva som forventes av henne, og hva du vil gjøre i retur. Gi henne en idé om hva hennes ukeplan vil bli, og når hun kan forvente å få noe ledig tid for seg selv. Diskutere saker som mat allergier og andre relaterte ting du trenger å vite.
  4. Lønnen din au pair tjener skal allerede ha blitt avgjort før hun kom. Du er nødt til å diskutere ting som som vil betale for lang avstand telefonsamtaler, personlige hygieneartikler, hva du vil gi for henne på din bekostning, og hva hun trenger for å forsørge seg selv. Du bør ha ansvaret for kost og losji, samt en bil og forsikring for kjøring barna rundt. Alt annet er opp til skjønn.
  5. Gi din au pair tid til å venne seg til å leve med familien din, og husk at hun står overfor det ukjente. Bruk vennlighet og tålmodighet når du arbeider med problemer, og alltid gi henne den fordelen av tvil. Hvis det er et problem i de fleste tilfeller vil en diskusjon mellom foreldrene og au pair klare ting opp raskt og enkelt.
  6. Unn deg au pair som om hun var en del av familien, og husk å gi henne plass når hun har ledig tid. Det er viktig at hun er fri til å få venner, og forlate huset for å forfølge sine egne interesser. Ikke forvent at au pairen skal være hjemme med barna hver helg mens du går ut. Bestemme seg for en rimelig tidsplan for helgene som du kan leve med.
  7. Når det kommer til familie ferier eller utflukter, alltid invitere din au pair til å følge som om hun var en del av familien. Ikke gjør ferien alt arbeid og ingen lek for henne, la henne føle at hun nyter en ferie også. For tiden bor hun i ditt hjem, er hun en del av familien din, og du bør gjøre en ekstra innsats for å sørge for at hun føler at hun er hjemme.