E2y

Hvordan leie boble maskiner for et bryllup

Bryllupsdagen er en av de mest magiske og lunefulle øyeblikk for mange menneskers liv. Hvis du ønsker å gjøre ditt bryllup en litt mer magisk, erstatte de vanlige blomsterblad eller ris med noe enda mer morsomt og grasiøs - bobler. Her er hvordan du kan leie boble maskiner som skal brukes til bryllupet.

DJ

DJ. De fleste mennesker vil ansette DJs til å spille musikk under bryllupet deres. Mange DJs har også boble maskiner som tilbys sammen med sine musikktjenester, spesielt siden de boble maskiner er en stor kamp for den langsomme rytmer som vanligvis spilles under bryllup. Bortsett fra boble maskiner, kan du selv leier vanligvis lysutstyr fra DJ, siden DJs har også spesialiserte lys som kan manipuleres til å flytte seg i henhold til musikk.

Shop rundt

Hvordan leie boble maskiner for et bryllup. Shoppe rundt.
Hvordan leie boble maskiner for et bryllup. Shoppe rundt.

Shoppe rundt. Den typiske boble maskin vil leie for ca $ 50 til $ 100, avhengig av hvor mange maskiner som du trenger og funksjonene som maskinen har. Noen ganger er imidlertid leier ikke den eneste muligheten. Hvis du allerede har barn, eller hvis du kjenner noen som vil sette pris på en boble maskin, kan det være lurt å vurdere å kjøpe en boble maskinen selv. Det vil bli litt dyrere, men minst vil du kunne bruke den når du vil, eller du vil være i stand til å gi den til din favoritt nevø eller som et leketøy for barna.

Utstyr omsorg

Utstyr omsorg. Hvis du bestemmer deg for å leie boble maskin, sjekk produktet først og la eieren til å gi en demonstrasjon av maskinen. Husk at ikke alle utleiebyråer ta vare på sine boble maskiner. Hvis boblen maskinen ikke er riktig omsorg, kan det resultere i rotete bobler. Noen ganger vil boblen løsning selv størkne i rørene i apparatet dersom ikke skylles på riktig måte, noe som resulterer i en feil på enheten.

Levering

Levering. Du bør også spørre om levering avgifter som følger med boble maskin. Hvis du var i stand til å leie den sammen med DJ tjenester, vil boblen maskin vanligvis leveres gratis. Hvis ikke, må du betale leveringskostnader, for eksempel hvis du leide boblen maskinen fra en separat tjenesteleverandør eller utleiefirma.

Boble løsning. Spør utleiefirma om de vil gi boblen løsning eller ikke. Det er vanligvis bedre hvis etaten vil gi boblen løsningen. Hvis ikke, så be dem om et anslag over hvor mange liter av boble løsning boblemaskinen vil trolig bruke opp i løpet av hele natten. Spør også om du kan legge essensielle oljer inn i boblen løsningen. Eteriske oljer vil gjøre boblene duftende, skaper en veldig magisk stemning for bryllupet ditt. Uansett løsning du bruker, sørg for at det er allergivennlige og ikke klissete, fordi boblene vil sannsynligvis finne seg selv på andres hår og klær.

Shop rundt. Utstyr omsorg.
Shop rundt. Utstyr omsorg.

En dag før bryllupet dagen, bør du sette opp boblen maskin i resepsjonsområdet. Boblemaskinen bør plasseres på veggen eller andre forhøyede områder slik at boblene vil naturlig falle ned på gulvet.