E2y

Hvordan lære om barnet disiplin

Bare å fortelle barnet ditt til å slutte å gjøre en dårlig oppførsel, selv etterfulgt av din strengeste look-er ingen garanti for at han vil. Jada, kan du stoppe problemet midlertidig, men sjelden vil du eliminere det hele sammen. Husk: din virkelige målet er ikke bare å stanse barnets dårlige oppførsel midlertidig, men endre dem slik at han eller hun slutter dem helt. Og resultatet: ikke bare en bedre opptrådt gutt, men også en mye mindre stresset dere som endelig kan nyte ditt forhold til barnet ditt. Her er de virkelige hemmeligheter effektive disiplin som endrer på at dårlig oppførsel for godt.

 1. Target oppførselen Det første trinnet er det viktigste:. Identifisere den spesifikke atferden du ønsker å endre. Riktignok kan barnet være å vise en rekke atferd som må løses, men det er best å arbeide med å forbedre bare en aldri mer enn to atferd-gangen. På den måten vil også være mer sannsynlig å lykkes i din makeover innsats. Også begrense fokus slik at du målrette den spesifikke atferden du ønsker å fjerne, som: ". Han har snakket tilbake" "Hun klynking." "Han treffer."

 • Adresser dårlig oppførsel minuttet det skjer. Det øyeblikket barnet ditt bruker en upassende oppførsel er det på tide å rette det opp. Det betyr også at du må ta opp dårlig oppførsel uansett hvor du er inkludert på bestemor, i fancy restaurant, eller på legekontoret. Disiplin er alltid mer effektivt, spesielt med yngre barn-hvis du ta det ASAP.
 • Koble rolig med barnet ditt. Enhver oppførsel makeover må starte med rolig adressering barnet. Eliminere noen distraksjoner, ta en pust å holde kontroll, få øye-til-øye, og sørg for at du har ditt barns fulle oppmerksomhet. Deretter kan du begynne. Hvis du trenger å ta en timeout for å få deg i kontroll, gjør det. Barnet ditt vil være mye mer mottakelig for disiplin hvis du er rolig.
 • Avklare dine bekymringer. Ikke anta at barnet forstår hva han gjorde galt. Beskriv problemene, hvorfor det plager deg, og hva du oppførsel du forventer i stedet. "Når du brukte den tonen, det var respektløst. Jeg forventer at du skal snakke med respekt." Atferd korreksjoner bør holdes kort. Beskriv til barnet ditt hva han gjorde galt, og avklare hvordan man skal korrigere handlingen. "Jeg vet du var sint, men du kan ikke treffe. Neste gang fortelle den personen at du er sint og hva du ønsker."
 • Lær en erstatning. Uten en erstatning atferd, sjansene er han vil gå tilbake til å bruke den gamle dårlig oppførsel. Bare ikke anta at barnet vet hva du vil han skal gjøre. For eksempel: ikke anta smårolling vet hvordan du vil at han skal snakke pent. Summingen kan ha blitt en slik vane, glemte han. "Jeg hører ikke til hyler. Hør hvordan stemmen min høres ut. Det er slik jeg vil at du skal be om noe. Nå du prøver det."
 • Catch ungen god oppførsel innsats. Ikke overse den enkleste og ofte mest effektive måten å endre atferd. "Det var en respektfull stemme. Det er den typen jeg lytter til. Godt jobbet!" Oppmuntre hvert steg på veien. Vilje til å prøve, de første innsats og små suksesser, de inkassokrav fra tilbakeslag til den maksimale mengden av forbedring. Atferdsendring er hardt og fortjener å bli oppmuntret, erkjent, og feiret.
 • Etablere en konsekvens. Anta ungen fortsetter med dårlig oppførsel, er neste del for å sette en konsekvens. Det må være rettferdig, passer til gutt og passer forbrytelsen: ". Hvis du ikke kan spille pent med vennen din, så du kan ikke spille i noen minutter" "Hvis du treffer, vil du komme til timeout." (Den generelle regelen for timeout er ett minutt for barnets alder og tiden starter i det øyeblikket barnet er i samsvar. Og ikke snakke med barnet ditt.) Deretter må konsekvensen bli håndhevet hver gang ungen bruker dårlig oppførsel.
 • Pass din plan. Sjanser areyour barnet ikke bare se deg, så passerer disiplin plan til andre omsorgspersoner i barnets liv (dag-omsorgsarbeider, besteforeldre, barnevakten). Jo flere personer du har å hjelpe deg med å målrette den samme atferd og gjennomføre den samme disiplin plan, jo raskere barnets atferd vil endre seg til det bedre.
 • Hold deg forpliktet til å forandre seg. Selv de beste makeover i verden vil ikke fungere med mindre du virkelig forplikte deg til å endre ditt barns oppførsel. Og deretter din må være i samsvar med planen slik at du ikke lykkes. Så ikke gi opp før du ser positiv endring. Langsiktig satsing er nødvendig for enhver meningsfull og varig endring.
 • Ikke forvent at barnet skal endre på egen hånd. Hans oppførsel vil mest sannsynlig bare bli verre uten inngripen. Også, tror ikke dårlig oppførsel er "bare et innfall at han vil vokse." Du er bare å gi mer tid til ungen sin dårlige oppførsel å bli en vane. Og så vil det bli enda vanskeligere å endre. Det er ikke å komme rundt det: foreldre er tøft arbeid.
  Hvordan lære om barnet disiplin. Koble rolig med barnet ditt.
  Hvordan lære om barnet disiplin. Koble rolig med barnet ditt.