E2y

Hvordan lære om barnas helse

Ingenting erstatter erfaring når det gjelder å oppdra barn

Ingenting erstatter erfaring når det gjelder å oppdra barn. Hvis du ikke har den erfaringen, vil du føle deg mye bedre om din rolle som mor eller far hvis du har kunnskap tilgjengelig for deg når noe går galt. Det kan være noe mer hjerteskjærende enn en syk eller skadet barn, men hvis du vet hvor du skal lete etter informasjon, vil du være mer tilbøyelig til å reagere rolig og effektivt hvis noe skulle skje.

Hvordan lære om barnas helse. Begynne med det grunnleggende.
Hvordan lære om barnas helse. Begynne med det grunnleggende.

  1. Begynne med det grunnleggende. Når vi leter etter generell kunnskap om barnas helse, det grunnleggende er de viktigste tingene å ha dekket først. Gå til ditt lokale bibliotek eller bokhandel og se gjennom de helsemessige bøker for å finne bøker spesielt rettet mot god helse og førstehjelp.
  2. Mange sykehus tilbyr førstehjelp og HLR klasser for nye foreldre. Hvis sykehuset ikke gjør det, kan du ta kontakt med Røde Kors for klasser i ditt område. Røde Kors har klasser for nye foreldre, barnevakter og barn. Sammen med førstehjelp og HLR, de har også klasser for automatisert ekstern defibrillator (AED) og skadeforebygging.
  3. For de fleste konkrete spørsmål, det finnes bøker som dekker nesten alle forhold du kan forestille deg. Disse bøkene ofte gå i detalj om symptomer, medisiner og behandlinger. Du kan også søke gjennom avisen arkiver på ditt lokale bibliotek for å finne de siste nyhetene om tilstanden i spørsmålet.
  4. Når det gjelder ditt barns helse, er den mest pålitelige kilden din barnelege. Ikke bare har barnelege utdanning og erfaring til å hjelpe deg pålitelig om noen sykdom, men han er også lett tilgjengelig og kjent med barnet ditt.
  5. Internett har et bredt utvalg av helse nettsteder og artikler om en rekke helseproblemer som kan påvirke barna. Offentlige nettsteder er den mest pålitelige. Mange artikler er ment å være en guide og bør aldri ta plassen til din barnelege råd. Ikke all informasjonen du finner på Internett vil være sann og pålitelig. Bruk informasjonen som en guide og diskutere funnene med ungen sin lege.
  6. Ditt lokale sykehus er også en stor kilde til informasjon. Mange sykehus har en sykepleier eller lege linjen du kan ringe tjuefire timer i døgnet. De kan hjelpe deg med medisinering, symptomer og avgjøre om barnet trenger å søke øyeblikkelig medisinsk behandling.
  7. Hold et øye med din lokale nyheter for helsemessige problemer som kan være forårsaket av miljøspørsmål i ditt område. EPA (Environmental Protection Agency) har en nettside som er dedikert til å holde foreldre informert om hvordan miljøet kan påvirke helsen til barna.

  8. Verdifulle støttegrupper eksisterer ofte rett i din kommune. Hvis barnet ditt har en bestemt sykdom, se å se om det er noen støttegrupper i byen din. Du kan få kontakt med andre foreldre står overfor de samme problemene som du står overfor, og du kan finne dem for å ha kunnskap om nye behandlingsmetoder og medisiner som du kan diskutere med ungen barnelege.