E2y

Hvordan lære grunnleggende hunden lydighet til en veterinær tech

Det er ikke uvanlig å se hunder som har vært så lydig mot sin herre. Men dette lydighet er ikke universell. Det er bare visse folk hunden gjenkjenner. Dette blir noen ganger et problem, spesielt når du tar ditt kjæledyr til en veterinær der lydighet er viktig for riktig behandling.

  • Som en veterinær tech, bør du ha en masse belønning for hunden. Som instilling hund lydighet til sin herre, er det første som må gjøres for å forberede mange belønninger på tech side. Så få hundens hodelaget og kommandere hunden til å sitte. Hunden nektet å du ville bety ulydighet. Så plasserer bånd over hundens rygg, slik at hunden ville naturligvis gå i sittende stilling når leiekontrakten er litt trekkes nedover. Gjenta ordet sitte mens du gjør dette slik at hunden kunne knytte kommandoen fra loven. Når hunden lør, gi hunden en godbit, som vil sende ham en idé om at han gjør det rette.
  • Gi hunden en tur. Jevnlig går rundt med hunden er en veldig god måte å danne og styrke båndet mellom deg og hunden. Som en veterinær tech, sørg for å gi hunden en tur rundt. En ulydig hund ville naturligvis gå forbi veterinæren tech, og kjæledyret vil alltid være på rush. Andre hunder har tendenser til å krølle seg opp i sine bånd. Lette denne rush og gjøre hunden komfortabel i ditt nærvær ved å gjøre hunden snu og gå til den andre veien. Å gjøre dette ville føre hunden til å slappe av mens du i ditt nærvær.
  • Be veterinæren tech å lede hunden til vektskål. Gang på skalaen, bør veterinæren tech gjøre hunden sitte og bo. Hold bånd tett hvis hunden nekter. Når han legger seg ned, og holder seg selv for et par sekunder, gi ham en belønning. Men denne gangen, kan du lett slippe bånd. Eksperiment. Sakte slipper kobbelet og hvis han holder seg, gi ham mer belønning.
  • Lære hunden å legge seg ned. En av de viktigste hunden kommandoer er "liggende". På et tidspunkt, har en medisinsk prosedyre gjøres mens hunden er i "ned"-stilling. For å gjøre dette, plasserer en belønning mellom forbeina til hunden. Hunden ville naturligvis ligge for å få godbit. Du bør fortelle hunden å "legge seg" mens de gjør dette slik at hunden kunne knytte handling og kommandoen.
  • Gi hunden en rask rundløype. Raskt lufte hunden sirkulært. Hold leiekontrakten tett mens du gjør dette. Dette rundskrivet rask gange ville hjelpe tømme alt nervøs energi av hunden. Etter en liten stund, vil hunden gå ukontrollert. Når dette skjer, befaler ham å sitte og bo. Gi ham en belønning når han gjør bo. Dette vil gjøre hunden senteret sin konsentrasjon på deg alene.

Hvordan lære grunnleggende hunden lydighet til en veterinær tech. Som en veterinær tech, bør du ha en masse belønning for hunden.
Hvordan lære grunnleggende hunden lydighet til en veterinær tech. Som en veterinær tech, bør du ha en masse belønning for hunden.

Hundens lydighet til en veterinær tech er av topp betydning som det er noen ganger avgjørende for hundens behandling og annen medisinsk prosedyre. Men anskaffe kjæledyr lydighet krever tålmodighet, og selvfølgelig, riktig trening.