E2y

Hvordan lære en pjokk å trekke

Alle har sin egen talent og dyktighet

Alle har sin egen talent og dyktighet. Denne ferdigheten blir oppdaget mens vi går langs og vokse. Det ville være nyttig hvis gaver og talenter vil bli oppdaget og finpusset så tidlig som våre pjokk scenen. Tegningen er en av de første ferdigheter utvikles, og muligens forbedret, i et barns liv. Hvis du kunne oppdage det tidlig eller innpode interesse for dem tidlig, vil det være mer rom for utvikling. Nedenfor er måter på hvordan å lære en pjokk å tegne.

  1. Pjokk bør først lære hvordan du skal holde en blyant. Småbarn er ennå ikke flinke i å håndtere en blyant riktig og komfortabelt. Så din første jobb er å lære pjokk hvordan du skal håndtere en blyant, og hvordan du kan jobbe med den med letthet og komfort. Merk imidlertid at ikke alle småbarn ville lære riktig håndtering med en gang. Faktisk er sjansen for at de ikke ville lære det før de neste dagene større. Så bare tillate dem å trekke selv om blyant grep er fortsatt å være fullkommen.
  2. Starte tegningen leksjon ved å nyte de ulike fargene. Småbarn ville naturligvis liker å leke med forskjellige farger. Så å kile sin interesse mer, trekke de grunnleggende former selv og la pjokk å farge dem med hans valg av farge. Mens du gjør dette, sørg for å forklare forskjellene i figurene. Når han begynner fargelegging, veilede ham til å farge det i formen. Dette vil bli den første disiplin pjokk vil ha i tegningen.   
  3. La pjokk spore figurene. Etter fargelegger figurene, lære pjokk hvordan å trekke figurene ved å spore de som du har tegnet. Bruk tracing papir der pjokk kunne tegne sin egen versjon av formen. Du kan også inkludere andre former, linjer og enkle kombinasjoner til å begynne med.
  4. Ta med bilde til det neste nivået. Etter at du har spilt med ulike former og linjer, og hadde pjokk spore det, er det på tide å bringe tegningen til neste nivå. Lag et enkelt bilde ved hjelp av ulike former og kombinasjoner du tidligere brukte. Et hus, et tre og en sol ville være perfekt. Nå spør pjokk å kopiere bildet uten å spore den. Når dette er gjort, sørg for at du kompliment uansett utfall pjokk produserer.
  5. Spør pjokk å tegne noe uten å ha en kopi. Hvis pjokk er ferdig å kopiere din lille bildet, er neste skritt å be din pjokk å gjøre et bilde selv uten noe å kopiere på. Be ham om å tegne et tre eller et hus, eller en regnbue. Det ville være nyttig om du kunne vise enkle PC-trykte bilder for å utvide sin horisont på ting han kunne tegne. Øv hele tracing og kopieringen så ofte som mulig inntil pjokk ble vant til det.

Hvordan lære en pjokk å trekke. Pjokk bør først lære hvordan du skal holde en blyant.
Hvordan lære en pjokk å trekke. Pjokk bør først lære hvordan du skal holde en blyant.

Undervisning en pjokk å trekke kan bli en nøkkel til hans suksess. Dette kan også være en god bonding tid for pjokk og foreldrene.