E2y

Hvordan lage tvillinger med fruktbarhet piller

Det finnes par som ser frem til å ha tvillinger

Det finnes par som ser frem til å ha tvillinger. Men sannsynligheten for å få tvillinger er avhengig av familiens historie. Hvis en av paret har en historie med tvillinger i familien, så det er mulig for dem å unnfange tvillinger.

Hvordan lage tvillinger med fruktbarhet piller. Rådfør deg med din partner.
Hvordan lage tvillinger med fruktbarhet piller. Rådfør deg med din partner.

En måte å øke sjansene for å ha tvillinger er gjennom fertilitetsbehandling. Fruktbarhet piller i særdeleshet er sagt å øke sjansene for å bli gravid tvillinger. Hvis du og partneren din ønsker å være foreldre til tvillinger, så kan du utforske dette alternativet.

  • Rådfør deg med din partner. Som kvinne, må du først sørge for at både du og partneren din ønsker å ha tvillinger. Det er mange utfordringer knyttet til å føde et enkelt barn. Når du har tvillinger, utfordrer disse vanligvis dobbel. Du og partneren din bør være sikker på om denne beslutningen.
  • Se fødselslege. Med din partner på slep, snakke med fødselslege din. Forklar legen din at du ønsker å bli gravid tvillinger. Spør henne om hennes tanker og anbefalinger. Hvis en kvinne har ingen problemer med å bli gravid, fødselsleger er skeptisk om forskrivning fertilitetsbehandling. Se hva din fødselslege har å si. Hvis det er nødvendig, kan det hende at fødselslege sende deg til en fruktbarhet lege for å sikre at en medisinsk profesjon godt bevandret med fertilitetsbehandling håndterer du saken.
  • Forskning fruktbarhet piller. Spør din fødselslege eller fruktbarhet lege alt du trenger å vite om fruktbarhet piller. Les om emnet av fruktbarhet piller. Og om nødvendig be om uttalelse fra en annen fødselslege. Spørre hva den kortsiktige og langsiktige effekter er av denne typen fertilitetsbehandling spesielt for kvinner som ikke har problemer med å få barn. Noen fruktbarhet piller øker sannsynligheten for å utvikle cyster i eggstokkene. Denne type pille også kan resultere i ovariene hyper-stimulering syndrom. Sjansene for å få kreft i eggstokkene kan også øke.
  • Forstå utfordringene i tvilling svangerskap. Din fødselslege bør informere deg om de medisinske utfordringene som går med tvilling svangerskap. Med to fostre kan ha mer fysiologiske komplikasjoner. Det er den fysiske ubehag av å ha to babyer i mors liv. Prematur arbeidskraft er også en bekymring. Etter fødselen av tvillingene, er postpartum depresjon sannsynlig. For babyer selv, er det risiko. Twins er vanligvis født som veier mindre enn babyer som ble født solo. Normal leveranse er ikke alltid mulig. Keisersnitt er sannsynlig.
  • Følg legens ordre. Hvis du får gå signal å ta fruktbarhet piller, sørg for å ta det som foreskrevet av legen din. Doseringen bør følges til punkt og prikke. Øke dosen på egen hånd ikke øker sjansene for å bli gravid tvillinger. Det øker bare sjansene for lidelse alvorlige bivirkninger fra pillene. Fruktbarhet piller anbefales ikke å bli tatt for lang tid.
  • Oppsøk lege regelmessig. Din fødselslege eller fruktbarhet lege bør overvåke utviklingen mens du er på fruktbarhet piller. Se henne regelmessig. Kun legen kan gi deg gode råd.


De fleste par som har tvillinger i sine egne familier også ønsker å ha sine egne tvillinger. De vet de forskjellige slags glede å ha tvillinger bringer. Men selv om du ikke har en historie med tvillinger i familien, ha tvillinger er et spennende prospekt.

En måte å øke sannsynligheten for ha tvillinger er ved å ta fruktbarhet piller. Denne typen piller er foreskrevet av en fødselslege. Diskuter utsiktene til å øke sjansene dine for å bli gravid tvillinger med fødselslege din. Hun er den beste personen til å gi deg gode råd i denne saken.