E2y

Hvordan lage mors melk te

Hvis du er en mor som nettopp har levert en baby

Hvis du er en mor som nettopp har levert en baby, er det nødvendig at du har rikelig tilførsel av morsmelk for å mate det nyfødte barnet. En rekke forslag fra folk fortelle deg å spise visse matvarer for å øke melkeproduksjonen, men det er en drink som kan definitivt gjøre jobben. Mors melk te garanterer en økning på din morsmelk forsyning. Siden det er laget av naturlige urter, kan du være sikker på at det er økologisk. Anbefalt dosering for mors melk te er 3 til 4 kopper om dagen. Lag din egen mors melk te med følgende trinn:

En. Liste ned ingrediensene før du drar for butikken. Vær sikker på at du har den fullstendige listen slik at du ikke ville ha til å gå frem og tilbake for å få ingredienser. Listen skal inneholde følgende:

  • En unse av tørket borage eller velsignet tistel blader
  • En unse av tørket brennesle eller bringebær blader
  • En teskje av noen av disse frøene: anis, karve, koriander spisskummen, dill eller fennikel

Hvordan lage mors melk te. Hvis du er en mor som nettopp har levert en baby.
Hvordan lage mors melk te. Hvis du er en mor som nettopp har levert en baby.

2. Forbered kokende vann. Pass på at vannet koker før du setter i bladene. Forbered en beholder for blandingen som har en ordentlig stram cap. Å ha en stram cap vil hindre uønskede bakterier å bosette inn i te potten.

3. Sett bladene i en ildfast krukke eller te gryte og hell i kokende vann til å fylle en halv gallon. Vær sikker på at du er beskyttet ved håndtering av varme gjenstander. Bruke varmebestandige hansker eller votter når du holder en varm kjele.

4. Når du har fylt te gryte eller krukke med vann, sikre hetten og lukk den tett. La bladene bratt over natten. Pass på at lokket er tett for å hindre bakterier og mygg forurenser vannet.

Når det kommer til babyen din.
Når det kommer til babyen din.

5. I morgen, sil bladene. Du kan lagre te i kjøleskapet hvis du ikke vil umiddelbart drikke det. Hva er flott om disse te urter er at du kan lagre det i store mengder. Dette vil kutte din forberedelse tid i halvparten.

6. Drikke en kopp mors melk te før sykepleie. Klargjør te ved å helle en kopp i en tekanne og la det putre over varmen. Før det begynner å koke, legg en teskje av noen av frøene. La det trekke i fem minutter. La den avkjøles før du drikker. Anbefalte mengder om dagen er opp til to liter morsmelk te.

Når det kommer til babyen din

Når det kommer til barnet ditt, er det alltid viktig å gå for den naturlige ingredienser. Du ville ikke ønsker å risikere barnets helse så vel som din egen helse. Det finnes også andre drikker som Bukkehornkløver som kan bidra til å øke melkeproduksjonen, men husk aldri å blande drikke begge samtidig. Det er best å drikke en påbygging av gangen. Ikke drikk for mye, alle drikker i overkant er alltid en potensiell risiko for helsen din, drikker bare den anbefalte dosen per dag. Husk å konsultere legen din før du tar noen supplement og gjør konsultere med et erfarent og en kunnskapsrik herbalist.