E2y

Hvordan lage mors dagen spesiell for moms i sykehjem

Noen kvinner som lever i et sykehjem (også kalt et pleiehjem

Noen kvinner som lever i et sykehjem (også kalt et pleiehjem, rekonvalesenthjem, eller hvile hjemme) er faktisk mødre som på grunn av alder, har fysisk manglende evne, eller psykiske funksjonshemninger vært overlatt til seg av sykehjem. Selv om de fleste sykehjem gi den beste omsorg for sine innbyggere, kan visse anledninger være en kilde til melankoli eller ensomhet for beboerne. Blant mødre i sykehjem, kan Morsdag være en slik anledning.

Den gode nyheten er at det er mulig for alle å lage morsdag en spesiell dag for enhver mor på sykehjem, hvorvidt hun er din egen mor. Denne artikkelen beskriver noen av måtene du kan bringe hurrarop til Morsdag for mødre overlatt til seg av resten hjem. Les videre for tips.

Hvordan lage mors dagen spesiell for moms i sykehjem. Ta med mamma ut til en tur.
Hvordan lage mors dagen spesiell for moms i sykehjem. Ta med mamma ut til en tur.

  • Ta med mamma ut til en tur. En dag ut fra sykehjem anlegget, spesielt på morsdagen-kan være en perfekt anledning for moms for å få noen alternativ form for nytelse utover veggene i sykehjem. Noen vil ta sine mødre til en tur hvor deres mødre kan ha det gøy. En kasino, for eksempel, kan være et slikt sted. Andre foretrekker en bingo hall. Andre muligheter inkluderer filmene, en spasertur på kjøpesenteret, eller enda en shoppingtur. Mulighetene kan være endeløse.
  • Se et ballspill med mamma. Noen mødre som sport og ville definitivt ha mye moro å se et spill, selv bare for Morsdag. Avhengig av hvilken sport moren din liker, kan du plukke fra alle tilgjengelige spill som du kan ta din mor til. Det kan være basketball, baseball, fotball. Hvis du kan få førsteklasses seter for deg og for henne, det ville være veldig stor. Noen kvinner kan også oppleve mer moro og spenning på et hesteveddeløp spill eller en bil racing spor.
  • Spis med mamma. Dette er en annen favoritt under morsdag, spesielt blant mødre som er glad i stille stunder og mat i et sted som ikke er støyende, bølle, eller pakket med folkemengder. Bare sørg for at du velger en restaurant som serverer mat hun får lov til å spise. For eksempel, hvis din mor er diabetiker, kan det være lurt å ta henne med til et sted hvor høy sukker desserter ikke blir servert, eller enda bedre, til et sted som serverer mat som er greit for diabetikere. En annen ting du trenger å tenke på er når moren din krever oksygen. Hvis dette er tilfelle, kan det hende du trenger for å finne en restaurant som ikke vil gi henne en vanskelig tid puste. Du må også holde seg borte fra restauranter hvor røyking er tillatt.
  • Ta en spasertur med din mor i parken. Eldre mødre ville elske disse spaserturer. For godt mål, kan du ta henne med til en park et sted langt fra anlegget. Endring i naturen vanligvis jubel opp de fleste sykehjemsbeboere. Men hvis din mor har en medisinsk tilstand som krever full oppmerksomhet tid av anlegget, bringe henne langt borte kan være dårlig råd. I stedet kan du bare spasere med moren din i sykehjem hage eller gårdsplass.


Det er fortsatt mange andre søte ting du kan gjøre for din mor å gjøre Morsdag spesielt for henne selv om hun bor på sykehjem. Det er faktisk ingen regler eller klare retningslinjer for valg av type aktivitet. Den viktigste delen av Morsdag er at du bruker den med moren din.