E2y

Hvordan lage hjemmelaget baby barrettes

Med så mange baby barrettes solgt i butikker

Med så mange baby barrettes som selges i butikker, kan valgene være veldig overveldende. I tillegg, de fleste av dem er veldig generisk. Du kan gjøre en av disse hjemme og på et svært tidlig alder, vise en viss individuell stil for din baby. Følg denne enkle guiden til å gjøre en baby barrette.

Hvordan lage hjemmelaget baby barrettes. Butikk for de tingene du trenger for dette prosjektet først.
Hvordan lage hjemmelaget baby barrettes. Butikk for de tingene du trenger for dette prosjektet først.

  1. Butikk for de tingene du trenger for dette prosjektet først. Du trenger vanlig barrettes i mange farger. Tilbehør butikker selger disse i pakker så det er enkelt å kjøpe en. Velge de for babyer, de kommer i mindre størrelse enn de som for vanlige alderen barn. De er også lettere på babyens hode.
  2. Du vil trenge noen aksenter for baby barrettes. Du kan bruke bånd. De er det mest populære valget. Bestemme fargene på båndet. Du kan få bånd fra håndverk butikken eller håndverk seksjonen på varehuset. Du kan også sette knapper og andre nyheten aksenter. Du trenger også en limpistol og saks.
  3. Skjær bånd i den størrelsen du ønsker for barrettes. Sørg for å klippe en lengre lengde slik at i kan limes skikkelig hele veien inne i barrette. Når du har riktig størrelse, nøye lim denne på barrette med limpistol, ta notat for å dekke alle områdene. Selv om det kan være lengre, må du også være sikker på å lime og klippe båndet akkurat slik at det er ikke er noe hengende ut og det er ingen utskeielser igjen. Ikke bare er dette slurvete, men det kan også ulempe med barnet eller slutt maktkampen og deretter føre til ulykker. Sørg også for at båndene har ingen støt eller flush. Når dette er gjort, har du nå en barrette med en glatt-farget overflate.
  4. Det er på tide å pynte barrette. Du kan sette en stor bue med samme båndet ved å kutte litt ekstra og lage en bue. Lim dette over den glatte overflaten av barrette. Du kan også lime på noen pomponger, knapper eller nyhet element, for å lage en mer personlig baby barrette. Bare pass på å ikke pynte for mye som babyer ikke akkurat trenger noe med for mange pyntegjenstander og pynt på sine barrettes.
  5. Du kan også lage en borrelås barrette. I stedet for å bruke standard vanlig barrettes du kan kjøpe i bulk, kan du bruke denne lette materialet. Du må sy borrelås bitene sammen etter å kutte dem ut på svært interessante figurer. Borrelås kommer i flotte farger også, slik at du kan sy i forskjellige lag og farger. Lim et klipp på under den. Borrelås barrettes er nydelig på babyer fordi de er veldig lette og ville holde seg veldig bra.
  6. Snap Tapes ville også gjøre gode babyen barrettes. Imidlertid vil et ord av forsiktighet-disse ikke fungerer veldig bra hvis du har grabby baby, og for barn med tynnere hår som snaps kan bli fanget i håret.

Ikke vær redd for å eksperimentere med barrettes skjønt. Det ville være morsomt å lage massevis av tilbehør som ville se veldig bra ut på babyen.