E2y

Hvordan lage et salg plakat for en ilder

California State Bird og Mammal Conservatory Program

California State Bird og Mammal Conservatory Program, i en 1996 studie finansiert av regjeringen, kom til den konklusjon at om lag 800.000 mennesker holdt ildere som kjæledyr i Europa. Ildere funnet sin plass i markedet og har kontinuerlig blitt populære kjæledyr andre for hunder og katter. For å hjelpe oppdrettere, her er noen tips om hvordan å lage et salg plakat for en ilder.

Hvordan lage et salg plakat for en ilder. Materialer for å forberede seg.
Hvordan lage et salg plakat for en ilder. Materialer for å forberede seg.

  • Materialer for å forberede seg. Du trenger forskjellige fargede markører, fargestifter, blyant fargestifter, farget papir, saks, bilde av ilder din, og plakat bord. Du kan også bruke resirkulerbare materialer. Sortere ting hjemme. Det er sannsynligvis materialer som du kan bruke.
  • Visualiser plakaten. Poster gjør er tidkrevende. Så for å unngå feil i prosessen, utkast det første i et stykke papir. Tenk hvordan du ville gjøre en plakat attraktivt. Husk at en fargerik plakat iøynefallende.
  • Monter plakaten. Kutt farget papir til forskjellige former. Bruke den som din Medlemmets grensen design eller som en grense design av bildet av ilder. Skjær også farget papir til en tynn rett linje å stave din punch line som "Ildere til salgs".
  • Lettering plakaten. Skriv forskjellige sett med informasjon om ilderen bruke farget markører. Bruk mørke farger for å skrive den fysiske beskrivelsen av ilder som sin vekt, alder, farge og størrelse. Bruk lyse farger for å beskrive egenskaper, atferd, rase, og ferdigheter av ilder. På denne måten, ville informasjonen registrere til en potensiell kjøper lett. Vær klar med din beskrivelse av ilder. Det må sammenfalle med bildet av ilder eller annet din potensielle kjøperen skulle tro at du er en prank. I lettering informasjonen, sørg også for at skriving er lesbar og leselig innenfor en avstand på 6 til 10 meter.
  • Detaljert kontaktinformasjon. Kontaktinformasjon er den viktigste delen av plakaten. Skriv ditt fulle navn eller personen som skal kontaktes i tilfelle noen er interessert i å kjøpe, telefon eller mobilnummer, e-post, og gateadresse. Bruk fargestifter som ikke vil kontrast med de andre fargene i plakaten. Hvis du ikke er flink til fargekombinasjon, bare markere kontaktinformasjon. Det vil tjene sitt formål.
  • Oppslaget. Se deg rundt landsbyen din. Finn en iøynefallende område å legge inn plakaten. Denne måten, er plakat merkbar for publikum.


På den annen side

På den annen side, hvis du vil at plakaten skal se mer chic, kan du bruke din personlige datamaskin. Det er tilgjengelig gratis Stock Layouts grafisk design maler på nettet. Du kan bruke Microsoft PowerPoint, Adobe Illustrator, Macromedia Freehand, Adobe PageMaker eller Adobe Photoshop. Bare laste det ned og tilpasse den basert på ønsket design. Disse programmene har en funksjon for redigering. Du kan endre farge, font, tekst og design. Du kan også beskjære bildet av ilder og lime den på malen. Vær kreativ som du kan for å fange oppmerksomheten til ilder elskere. Bruk den som mal som behovet oppstår.