E2y

Hvordan lage enkle papir kjegle hatter

En av de allestedsnærværende eksterne materialer som du trenger for barneselskap er papir membran lue. Papiret kjegle hatten er ikke bare søt, men også setter barna i en berømt humør. Faktisk kan du selv lage papir kjegle hatter for dine egne bursdagsselskaper, uansett hva din alder. Så lenge du og dine venner og familie kan sette pris på en god papir hat, er det ingen grunn til at du ikke bør bruke dem. Her er hvordan du kan gjøre de koniske hatter.

Hvordan lage enkle papir kjegle hatter. Skisse.
Hvordan lage enkle papir kjegle hatter. Skisse.

  • Skisse. Først av alt, må du lage en skisse av kjeglen hat omrisset av materiale som du bruker. Fordi kjegle lue bør være i stand til å skille seg ut av seg selv, bør du bruke en hard ark, for eksempel papp. Pappen bør være ca 13 inches lang og 18 inches høy, for hver lue. Lag en enkel trekant på papp-plate, og pass på at høyden som på rundt en fot, mens bredden skal være rundt 18 inches lang. Deretter legger en nedadgående kurve på bunnlinjen av trekanten, slik at tallet vil danne en kjegle etter at du har kuttet det ut.
  • Klipp ut. Etter at skissen, ta saks og bruke den til å forsiktig skjære figuren ut fra ark med papp.
  • Dekorer. Etter å kutte ut figuren, kan du begynne å dekorere papp hatten. Hvis du gjør papp hatter for barna dine, bør du be dem om å hjelpe dekorere papp kjegle hatter. Enkel forberede akrylmaling i ulike farger, og noen pensler. Eller, hvis du ikke ønsker for mye rot fra ferske, flytende maling, kan du også bruke fargestoffer blyanter eller fargestifter. Disse er enkle å bruke for barn, og er langt mindre rotete fordi disse ikke søler. Du bør også ha noen andre pyntegjenstander at de kan festes til kjegle hatter, for eksempel klistremerker, eller til og med små perler som de kan lime inn hatter.
  • Lim. Etter dekorere kjegle hatter, la hatter å tørke på et varmt sted, helst i nærheten av vinduet hvor sollyset og vinden kan bidra til raskt å tørke ut lim og maling som du har brukt på de koniske hatter. Etterpå bruke litt lim eller en stiftemaskin for å koble de to kantene av membran lue. På denne måten vil du være i stand til å lage en kjegle fra ark med papp papir.
  • Ledningen. Nå konusen hatten ligner allerede det ferdige produktet. Den eneste andre ting som du trenger å gjøre er å kutte to små hull på hver sin side av membranen hat åpningen. Sette en gummi streng på begge ender, slik at når barna bruker de koniske hatter, vil hatter ikke faller av - selv om barna kjører eller spille rundt huset.


Med disse trinnene, bør du være i stand til å lage din helt egen papir kjegle hatter. Fremgangsmåten er enkel, og du vil være i stand til å spare opp mye penger ved å lage dine egne hatter i stedet for å kjøpe dem fra dagligvarebutikk.