E2y

Hvordan lage en lagdelt styrofoam bursdagskake

Noen bursdagskaker er ikke ment å bli spist, men er laget for visning. En lagdelt bløtkake laget av isopor kan doble som holder for fester. For et barneselskap for eksempel, hvis du har tenkt å gi bort blyanter, penner og andre lange fargestoffer materialer, kan du stikke disse inn i isopor kaken for å gjøre dem ser ut som bursdag lys.

Materialer

Hvordan lage en lagdelt styrofoam bursdagskake. Materialer.
Hvordan lage en lagdelt styrofoam bursdagskake. Materialer.

Du vil trenge:

 • Styrofoam plater eller blokker i 3 størrelser
 • Varmt lim pistol og limstaver
 • Ruffled grenser
 • Andre dekorasjoner som farget papir, perler, etc
 • Blyanter, penner og andre lange farging materialer for fester

Prosedyre

Følg denne fremgangsmåten:

 • Kjøpe styrofoam. Din lokale håndverket butikken skal bære Styrofoam plater eller blokker. Bruk minst tre forskjellige størrelser. Hver størrelse bør være minst 2 inches mindre enn den neste slik at lagene er klart identifisert. Som for høyde, velg en som ikke er kortere enn to inches. Jo mer høyde, jo bedre. Liming to plater eller blokker av samme diameter vil gi deg en høyere lag.
 • Velg et tema. Det finnes utallige temaer for en Styrofoam lagdelt bløtkake. Det kan være så enkelt som en polka dot dekket kake eller en med en floral tema. Den faux kake kan være alt rosa eller funksjonen elementer funnet i havet for at under-the-sea føler. Sørg for å velge et tema før du kjøper dekorasjoner.
 • Plukk dekorasjoner for kake. Ruffled grenser er tilgjengelig i tekstil butikker, butikker som selger symaskiner elementer og noen håndverket butikker. Velg blant et utvalg av farger og stiler. Kjøpe andre elementer så vel som du kan bruke til å pynte Styrofoam kake. Bortsett fra perler, kan du bruke knapper, skjell, glitter, maling, bånd, håndverket papir og annen pynt. Du kan klippe farget papir eller håndverket papir i interessante figurer som stjerner og sirkler. Dekorasjoner du velger bør gå med temaet.
 • Forbered styrofoam lag. Hvis du trenger å male Styrofoam, gjør dette først. Du vil malingen tørke godt før du begynner å pynte kaken.
 • Trim lagene. Fest ruffled kanter rundt bunnen av hvert lag med varmt lim pistol. Du kan også bruke et bredt bånd som trimmer. Her er du etterligne frosting grenser på en ekte bursdag kake. Når limet tørker, kan du nå feste lagene sammen. Den minste Styrofoam lag bør være limt til den neste større størrelse og så videre. Når limet har tørket helt, fortsett å dekorere den lagdelte Styrofoam bursdagskake.
 • Pynt kaken. Bruk varmt lim pistol for å feste pynt og dekorasjoner du kjøpte for denne kaken. Når du er ferdig dekorere, sette inn blyanter, penner og andre favoriserer inn i lag for å gjøre dem ser ut som lys rundt kaken. Sørg for å plass til "lys" ut proporsjonalt. Du kan skrive "Happy Birthday" på siden av kaken med en permanent markør. Eller, skrive ut en liten "Happy Birthday" tegn, knytter det til en tre bambus spyd og stikke dette inn i Styrofoam kake.


Prosedyre. Kjøpe styrofoam.
Prosedyre. Kjøpe styrofoam.

Det er lett å lage en lagdelt Styrofoam bursdagskake. Sørg for å komme opp med et tema først, slik at du vet hva dekorasjoner å kjøpe for faux kake. Med litt kreativitet kan du skape et vakkert dekorert lagdelt Styrofoam bursdagskake.