E2y

Hvordan lage en kontaktannonser annonse

I en verden der dating medarbeidere er ofte motet og tradisjonelle singler barer synes å imøtekomme til et mye yngre publikum, mange single mennesker slår til en verden av personlige dating-tjenester. Abonnenter og ikke-abonnenter både er fri til å bla oppføringer i aviser eller spesielle tabloid, i håp om å finne en perfekt romantisk kamp for sine interesser. Men å skrive disse personlige annonser kan være veldig personlig faktisk, og det er ikke alltid lett å definere dine romantiske mål og personlige interesser i en slik begrenset plass.

Hvordan lage en kontaktannonser annonse. Før du skriver din personlige annonse, ta en selvransakelse.
Hvordan lage en kontaktannonser annonse. Før du skriver din personlige annonse, ta en selvransakelse.

Heldigvis er en standard kontaktannonser annonsen mer av et telekort enn en CV, slik at abonnenter er ikke alltid holdt i samme grad av brutal ærlighet som jobbsøkere, selv om de to prosessene kan føles litt like. Det er greit å bruke litt poetisk lisens når konstruere en kontaktannonser annonse, så lenge du opprettholder en kjerne følelse av ærlighet. Her er hvordan du skriver en kontaktannonser annonse for de fleste dating-tjenester:

  1. Før du skriver din personlige annonse, ta en selvransakelse. Folk flest sjelden tar seg tid til å granske sitt liv fra profesjonelle, sosiale og romantisk vinkler. En god kontaktannonser annonsen kan kreve å undersøke alle tre. Hvordan vil du beskrive din nåværende jobb til en vennlig fremmed? Er du profesjonell? Selvstendig næringsdrivende? Ledelsesmessige? Hva er dine grunnleggende emosjonelle egenskaper? Er du innadvendt? Utgående? Pratsom? Hva ser du etter i en romantisk partner? Lojal? Passionate? Selvbærende? Alle disse faktorene bør vurderes. Dette er tiden for å være mest ærlig med deg selv, siden potensielle respondere kan basere sin interesse på hva du avsløre om deg selv i en kontaktannonser annonsen.
  2. Forstå kravene og begrensningene i tjenesten. Les flere eksisterende kontaktannonser annonser for å få et inntrykk av tone og detaljer. Pass på at du forstår restriksjoner på antall ord, personlige opplysninger, språk, seksuelle referanser og kontaktinformasjon. Dette er en god tid til å lære litt tid og ord-lagring forkortelser som vanligvis brukes i personlige annonser, for eksempel DWF (skilt hvit kvinne) og SBM (én svart mann). Det kan være en rekke andre nyttige forkortelser om personlige vaner og preferanser, for eksempel I / S eller N / D (ikke-røykere eller ikke-drikking), og selv religiøs tilhørighet, for eksempel JWF eller DCM (jødisk hvit kvinne eller skilt Christian mann).
  3. Begynne å skrive kontaktannonser annonsen ved å etablere hvem du er. Mange lesere av disse annonsene er på jakt etter spesifikk alder, rasemessige, religiøse eller fysiske faktorer. Det er en god idé å starte med en kort beskrivelse av din nåværende romantisk status og noen store fysiske egenskaper: ". DWM, 45, atletisk bygget, N / S, drikker litt, søker SWF 35-45 for vennskap, LTR" Dette kan se ut forkortet sjargong, men en erfaren leser vil se: "Jeg er en fraskilt hvit mann i midten av førtiårene som holder seg i form, ikke røyk og bare drikker sosialt Jeg leter etter en yngre single white. kvinnelige interessert i et tilfeldig forhold som kan føre til romantikk. " Ved å etablere det grunnleggende tidlig i annonsen, kan du hjelpe nettlesere filter gjennom hundrevis av lignende Presentasjon og finne din.
  4. Legg personlige detaljer om ditt utseende, karriere eller hobbyer. Etter å etablere den grunnleggende profilen, bruke noen ord som beskriver deg selv til en potensiell date. "Blondt hår, brune øyne, medium build. Jeg er en utgående profesjonell som liker musikk, helger på stranden og fotturer." Det viktigste å huske er at du bør faktisk nyte musikk, stranden og fotturer. De andre detaljer kan være litt vag, for eksempel vekt eller yrke. Det som betyr noe om denne delen av kontaktannonser annonsen er at du viser interesse for verden rundt deg. Potensielle romantiske partnere ønsker å vite om deres interesser matche din.
  5. Beskriv hvilken type partner du søker etter romantikk. Igjen, vær ærlig. "Jeg leter etter noen som liker sport, har en ond sans for humor og vet hva hun vil ut av livet." Dessverre, noen mennesker bruker denne delen av en kontaktannonser annonse for å definere hva de ikke ønsker, noe som kan høres veldig kynisk eller ufølsom på papir:. "Jeg vil ikke ha noen fete kvinner, enslige mødre eller spillere da Hvis du spiller head spill med meg, vil jeg spille dem rett tilbake. " Dette er nettopp den slags ting du ønsker å unngå i din egen annonse. Hold deg positiv og fordomsfri når det gjelder personlighetstrekk du søker i en romantisk partner.
  6. Avslutt kontaktannonser annonse på en høy tone. Det du ønsker er at en kvalifisert leseren til å ta affære, ikke gå videre til enda en annonse. Bruk sterke verb til å utfordre leseren til å reagere: ". Jeg er klar til å starte et nytt eventyr, er du Circle denne annonsen, skrive ned nummeret og la oss komme sammen snart ikke bruke en annen ensom kveld hjemme." Det trenger ikke å høres tvunget eller aggressiv, men bunnlinjen er at du vil at noen, eller flere vekke, for å svare på annonsen din snart. De slutter linjene i kontaktannonser annonsen er den perfekte tiden til å demonstrere din kreativitet og oppriktighet. Hvis en oppfordring til handling virker for fremover, kan du også vurdere å skrive noe originalt om ditt verdensbilde, sans for humor eller generell personlighet. En kontaktannonser annonsen er en form for salg tonehøyde, og du er den viktigste produktlinje. La dine ord og beskrivelser for å selge sizzle.