E2y

Hvordan lage en jente ønsker å kysse deg

Å ha en kjæreste ikke garantere deg et kyss

Å ha en kjæreste ikke garantere deg et kyss. Du kan bare forestille seg hvor vanskelig det er for gutta uten en kjæreste. En feil flytte og følelsen er borte. Vindu av muligheter er så liten at man feilsteg og du vil være alene og ønsker.

Mange tenker kanskje at kyssing er over-vurdert, men sannheten er at kyssing er stor. Jeg tror kyssing er enda mer intimt enn sex. Les gjennom disse enkle tipsene og du vil være låsing lepper på et blunk. Dette er en kort guide på hvordan du gjør enhver jente ønsker å kysse deg.

Hvordan lage en jente ønsker å kysse deg. Ta vare på leppene dine.
Hvordan lage en jente ønsker å kysse deg. Ta vare på leppene dine.

  1. Ta vare på leppene dine. Sprukne, cut-up og hard lepper er en stor turn-off. En løsning ville være Chapstick. Chapstick bør gå en lang vei å holde leppene glatt og myk. Ikke legg på for mye om - du ville ikke ønsker å kysse leppene med store klumper av Chapstick på den.
  2. Pusser tennene. Et kyss innebærer mer enn bare lepper. Det er en handling som hele munnen tar. Puss tennene to ganger om dagen og ikke glem å bruke tanntråd, mest spesielt hvis du er iført seler. Det bidrar til å holde pusten frisk. En annen ting som kan hjelpe er mints. Hvis du ikke har noen mulighet til å pusse tennene før du kysser, så gå for en mint. En annen ting, bør du lukte stor. Selv om pusten er frisk og leppene dine er myke, hvis du stinker, kan du kysse din kysse farvel.
  3. Kyss. Når du setter henne opp for et kyss, ikke glem å holde øyekontakt. Øyekontakt lar henne vite at du er i henne uten for mange ord. Da er det tid for det første trekket.
  4. Flaske opp din frykt og ta spranget. Du er sannsynligvis tenker hva hennes reaksjon vil være, men hun er trolig venter på deg.
  5. Gjøre noe annerledes. Originalitet teller, men ikke bli for sprø. Noen jenter liker søte ord hvisket i øret, eller hviler tommelen på haken eller tørke henne nederste leppe etter at du har kysset henne. En ting er sikkert, hvis du ser på henne igjen, og hun smiler, er det på tide å dykke inn for en annen. Det viktige er å gjøre kyss minneverdig. Hvis det ikke virker, prøv igjen til du får det riktig.
  6. Vær hyggelig. Hvis du er snill mot henne, og hun vet at du er en god kysser, så hun får lyst til å kysse deg igjen og igjen. Åpne dører for henne. Gi henne en uventet gave på et uventet tidspunkt. Jenter liker det.

Et kyss er en gave at hver mann tjener når han har vist til en jente at han er verdig som gave. Hvis du får en jente til å ønske å kysse deg så du bør være takknemlig. Det betyr at du har gjort alt det harde arbeidet for å få det kysset. Nå er det på tide å jobbe hardere for å gjøre henne ønsker å kysse deg igjen og igjen.