E2y

Hvordan lage en hund såpe bar

Folk elsker hunder nesten som de elsker sine barn

Folk elsker hunder nesten som de elsker sine barn. Vel, hvordan kunne du ikke når disse pelskledde små hjørnetenner returnere kjærlighet med sine dedikere hengivenhet og beskyttelse. Hvis du er blant disse menneskene, vil du alltid ønsker det beste for din firbente venn. Den beste maten, den beste veterinær omsorg, den beste medisinen, det beste av alt, ja, du vil ha dem til å ha det. Men noen ganger, gi dem det beste er ikke mulig på grunn av den heftige prislapper på de fleste kommersielle hunden produkter. Ikke bekymre deg, though. Det er noen elementer som du trenger ikke kjøpe, og kan gjøre hjemme. Et slikt element er såpe for hunden din. Her er noen trinn på hvordan du gjør en fantastisk hjemmelaget såpe i bar form.

Hvordan lage en hund såpe bar. Begynn med såpe basen.
Hvordan lage en hund såpe bar. Begynn med såpe basen.

  • Begynn med såpe basen. Kommersielle såpestykker starter med denne ingrediensen. Det er i utgangspunktet som en voks mold som holder såpestykker solid når den stivner. Den kan kjøpes i mange supermarkeder og jernvareforretninger. Vanligvis vil dette kreve oppvarming av basen som den kommer i fast form. Etter oppvarming vil basen smelter og blir flytende. Dette er hva du ønsker å jobbe med. Varm til det smelter og hell den over på en metall pan. Ca 4 til 5 gram burde holde.
  • Legg urte sjampo. Kjøpe urte sjampo på ditt lokale supermarked eller spesialitet butikken. Denne type sjampo er vanligvis laget for mennesker, men det kan brukes for hjørnetenner i tillegg. Likevel, hvis du ønsker noe spesielt for hunder, så vil du kanskje å besøke ditt kjæledyr forsyning butikken og kjøpe en flaske med urte sjampo spesielt for hunder. Om en spiseskje for hver 4 til 5 gram av basen bør gjøre triks.
  • Legg litt vitamin E. Du kan kjøpe vitamin E, 400 IU for å være nøyaktig på ditt lokale apotek. Den kommer i flytende eller kapselform. Siden du lage såpe, vil du vil ha den i flytende form. Dette vitamin vil fremme sunn pels og hud som du vil definitivt ønsker pooch å ha. Et par teskjeer bør være mer enn nok.
  • Legg glyserin. Å fullføre den viktigste concoction, legge til et snev av glyserin. Om ¼ ts bør gjøre. Dette er en vanlig ingrediens i de fleste såper og sjampo så aldri glemme å legge dette.
  • Legg oljer. Når alle ingrediensene er i miksen, er det nå på tide å legge til ingredienser som passer for hunden din hudtype og hudproblemer. Disse er essensielle oljer og hva du trenger å bruke vil variere avhengig av hva du ønsker å bøte på. For eksempel, hvis hunden din har loppe problemer, vil du ønsker peppermynte te olje, eucalyptus olje, og citronella olje i såpe din. Legge tea tree olje er bra for tørr hud, så vel som for stank.


Når alle ingrediensene er på plass

Når alle ingrediensene er på plass, bland concoction og hell i en såpe mold. Igjen, kan du finne såpe muggsopp på dagligvarer eller jernvarehandel. Du kan bruke metall bakeformene for såpe hvis du ønsker. Det spiller egentlig ingen rolle hvilken form det kommer i så lenge det stivner og gjør rengjøring jobben du ønsker. Hell det på formen og la den en dag eller to til å stille inn og stivne.