E2y

Hvordan lage en gjesteliste til bryllupet

Sammenstille en gjesteliste til bryllupet kan være litt tidkrevende

Sammenstille en gjesteliste til bryllupet kan være litt tidkrevende, spesielt hvis du har mange venner og slektninger som du vil invitere. Selvfølgelig, når du gjør gjestelisten, må du ta hensyn til folk at partneren din også ønsker å invitere. Du kan enkelt lage en gjesteliste for bryllupet ditt når du følger de enkle trinnene som er angitt nedenfor.

Her er fremgangsmåten for hvordan du kan lage en gjesteliste til bryllupet:

  • Bestem antall gjester. Det første du bør gjøre er å finne ut hvor mange gjester som du ønsker å være til stede under bryllupet. Sett deg ned med partneren din og bli enige om et tall. Noen mennesker liker et intimt bryllup med et par gjester og andre velger å ha en stor, ekstravagante bryllup med nesten alle folk de kjenner til stede.
  • Gjør listen. Når du har satt antall gjester som du ønsker, kan du begynne å skrive en liste. Sette navn på din nærmeste familie først. Dette inkluderer dine foreldre og søsken. Etterpå inkludere alle de andre medlemmene av familien din, slik som dine besteforeldre, onkler, tanter og søskenbarn. Når du er ferdig med familien din, kan du gå videre til å skrive ned navnene på dine venner. Skriv ned navnene på dine nærmeste venner først. Deretter kan du gå videre til dine kolleger, naboer, etc.
  • Sammenligne listene. Etter å ha skrevet ned din personlige liste, kan du sammenligne notater med partneren din. Du kan ha duplisert noen av navnene på vennene dine. Dette er også nyttig, slik at du kan minne hverandre om noen gang du har glemt å liste ned noen av de menneskene som du vil ha i bryllupet ditt.
  • Eliminere noen gjester. Hvis du finner ut at du har overskredet antall gjester som du ønsker for bryllupet ditt, er dette tiden for å eliminere dem. Snakke det over med partneren din og se hvem som blant gjestene oppført deg ned du ønsker å eliminere. Du kan trimme den ned ved å fjerne noen av de menneskene som du ikke egentlig kommuniserer med.
  • Sluttføre listen. Sluttføre gjestelisten når du har snakket om det med partneren din. Skriv det ned på et rent ark, slik at du ikke vil ha noen problemer når du bestiller invitasjoner.

Hvordan lage en gjesteliste til bryllupet. Bestem antall gjester.
Hvordan lage en gjesteliste til bryllupet. Bestem antall gjester.

Dette er fremgangsmåten på hvordan du kan lage en gjesteliste til bryllupet. Å gjøre dette vil ta omtrent en halvtime til noen timer, avhengig av størrelsen på bryllupet ditt. Etter at du har satt sammen listen, er det også gunstig for deg hvis du allerede skrive ned de menneskene som kommer til å bli inkludert i bryllupsfesten. Igjen, må du snakke dette over med partneren din, slik at du både kan bli enige om folket. Send ut invitasjoner et par måneder i forveien, slik at du kan sluttføre antall gjester som vil være til stede bryllupet ditt umiddelbart.