E2y

Hvordan lage en dinosaur egg håndverket såpe

Det er alltid gøy å hjelpe barna med sin kunst og håndverk prosjekter av bare lære dem nye ting. Det gjør du tenker og lærer deg nye ting som du ikke visste før. Det kan virkelig være en givende opplevelse. En av de tingene som barna blir undervist i skolen er hvordan å lage såpe. Du kan også gjøre dette hjemme, som en del av dekorasjonen for en dinosaur-tema fest. Det er mange forskjellige former som kan brukes for å gjøre såpen i forskjellige former. For de fantasifulle barn, hva kan være en mer interessant emne enn dinosaurer? Det var flere dinosaurer som lagt egg, selv om det vil være vanskelig å gjenskape disse som de bevis som har blitt samlet er alle fossiler. Ikke la dette faktum stoppe deg og barna fra å være kreativ når du gjør dinosaur egg håndverket såpe. Nedenfor er instruksjonene.

Hvordan lage en dinosaur egg håndverket såpe. Du kan ha å gjøre flere partier i forskjellige farger.
Hvordan lage en dinosaur egg håndverket såpe. Du kan ha å gjøre flere partier i forskjellige farger.

  • Hvis du skal bruke dinosaur egg som part favoriserer deretter telle antall barn som vil være til stede pluss noen statister. En såpestykke vil gi to dinosaur egg for dette prosjektet.
  • Shop for miniatyr plast dinosaurene. Velg små som lett kan passe inne i et egg, omtrent på størrelse med en stor kylling egg.
  • Kjøp flere barer av Ivory såpe, nok til å gjøre en stor batch for antall barn pluss statister.
  • Du kan ha å gjøre flere partier i forskjellige farger. Barbere barer av Ivory såpe og plassere dem inne i en stor zip-lås pose for hver farge. Tilsett en dråpe eller to av konditorfarge inn i såpe spon. Legg varmt vann inn i posen. Den riktige andelen er en fjerdedel kopp varmt vann for hvert såpestykke. Så du kan gjøre regnestykket med antall såper du har barbert for hvert parti.
  • Elt barbert såpe og vann til vann og såpe har godt blandet og du har en glatt, deig-lignende stoff. Ungene kan gjøre elting. For at de vil ha det gøy mens du gjør det.
  • Fordel såpen deigen i like store deler. Husk at ett såpestykke tilsvarer to dinosaur egg slik at det vil være enkelt å dele hver batch.
  • Få en plast dinosaur og trykk den mot en del av såpe deig. Arbeid såpen rundt dinosauren til den er helt dekket og du har formet såpen i en ovale, runde eller ovale form. Enchanted læring har en liste med dinosaurer som la egg og en generell beskrivelse av hvordan deres egg ser ut. Du kan også kopiere navnene på dinosaurer og bruke disse til å lage koder for de ulike grupper. Dette vil hjelpe barn å identifisere eggene.
  • Sett eggene på voks papir og la dem tørke og herde. Dette kan ta minst en time avhengig av været.
  • Pakk eggene enkeltvis i voks papir og legge koden for hvert egg, Sett dem inn i papir, tøy eller plast poser. Legg til en advarsel etiketten at objektet er laget av såpe og bør ikke spises. Du vet aldri når et lite barn kan feilaktig tenke på det som mat.


Bruk andre såpestykker hvis du vil såper som skal parfymert. Det kan ta lengre tid å kna dem fordi de fleste såper er vanskeligere på grunn av de andre ingrediensene som er brukt i disse typer såper.