E2y

Hvordan lage en bryllupet øvelse bukett

Selv om et bryllup øvelse er ikke the real thing ennå

Selv om et bryllup øvelse er ikke the real thing ennå, er det viktig at detaljer som bryllupet øvelse bukett bør tas vare på. Nå forestille seg en brud øve hennes brurmarsj i midtgangen tomhendt. Gjerne hun vil føle seg dum og vanskelig som hun ikke vet om du skal svinge armene eller hendene over som hun glir langs benkeradene. Videre kan hun ikke vet hva de skal gjøre med bukett henne under bryllupet selv om hun ikke praktisere hvordan å holde en bukett under øving.

Selvfølgelig er det bryllupet øvelse bouquet ikke selve brudebukett. Det er vanligvis laget av bånd, buer, dusker og delikat innpakning ornamenter tatt fra dusjen fest for bruden. Hvis du er forlover, blir du vanligvis i oppgave å samle alle de nevnte avskjær for å danne en øvelse bukett.

Her er fremgangsmåten i å lage en bryllupet øvelse bukett:

Hvordan lage en bryllupet øvelse bukett. Med bruk av en blyant skisse en sirkel på papp.
Hvordan lage en bryllupet øvelse bukett. Med bruk av en blyant skisse en sirkel på papp.

  1. Spør brudepiker å hjelpe deg med å samle bånd og gave ornamenter fra gave bokser som bruden mottatt fra brude dusj. Sortere ut de poster i henhold til farger, størrelser og utførelser.
  2. Forbered disse materialene: bånd, buer, dusker, blyant, papp, saks og blyant. Hvis du vil legge til ekte eller falske blomster du kan gjøre det så lenge de er tilgjengelige.
  3. Med bruk av en blyant skisse en sirkel på papp. Deretter skjærer langs omrisset av sirkelen. Eller, for å gjøre det enklere, kan du bruke en papptallerken, så lenge den er tykk og solid. Deretter lage et hull i sentrum ved å kutte en X med omtrent en tomme lengde eller større, avhengig av mengden av bånd vil rote gjennom hullet.
  4. Arbeidet med bånd ved å brette hver og en i to. Knyt en knute på midsection av hvert stykke bånd. Sett båndene gjennom x-hullet til det knyttede knuter i midten av båndene når papp overflate. Du kan nå forestille seg at halvparten av bånd er på forsiden av sirkelen, mens den andre halvparten dingle på den andre siden. Deretter samle endene av båndet og knyt dem sammen tett med et annet bånd. Dette blir nå håndtaket på buketten. Etter at håndtaket, ta hensyn til de løse bånd på den andre enden av papp. Trimme endene av båndene for å gjøre dem rette og jevne.
  5. Sett blomstene (fersk eller falske) i mellom bånd dersom det er ledige blomstrer. I dette tilfellet er X-hull bør være stor nok til å romme flere innsettinger. Sørg for at stilkene av blomstene gå gjennom den andre siden av den runde papp. Trimme stilkene og binde dem sammen ved å pakke et fast bånd rundt håndtaket.

Som forlover bør du betrakte din plikt til bruden før og under bryllupet seremonier. Derfor bør du sørge for at det er et bryllup øving bukett slik at bruden vil bli brukt til å holde den i forberedelse til selve bryllupet.