E2y

Hvordan lage en bleie stabler

En bleie stabler er en flott gave til en baby. Bortsett fra å være nyttig, er det også et flott dekorativt element i en barnehage. Her er noen trinn på hvordan du enkelt kan lage en bleie stabler:

Hvordan lage en bleie stabler. Forbered dine verktøy og materialer.
Hvordan lage en bleie stabler. Forbered dine verktøy og materialer.

  • Forbered dine verktøy og materialer. Få en saks, noen rette pinner, et flatt jern, et strykebrett, og en symaskin. Du bør også ha et målebånd, et stykke papp, en blyant, og noen ark. Dine materialer bør inneholde en bomull stoff (ca 1 ½ meter), en kleshenger (barn-størrelse), en matchende tråd, og en smeltbart grensesnitt (ca ¼ yard).
  • Kutt bomullsstoff. Ta ut et ark. Ved hjelp av blyant, danner en halvsirkel. Det bør være 9 "høy og 13" wide. Dette kommer til å fungere som et mønster for bag topp. Skjær halvsirkel og pin den direkte på stoffet. Deretter kuttet rundt halvsirkelen. Når den første halvsirkelen har blitt gjort, kuttet en andre halvsirkel. Følg de foregående trinnene.
  • Hold halvsirkel mønster og feste det til fusible grensesnitt. Skjær rundt mønsteret. Igjen, trenger du to stykker. Se etter den humpete siden av din fusible grensesnitt. Plasser den motsatte feil side av stoffet. Fortsett ved å stryke din fusible grensesnitt direkte til stoffet.
  • Din neste oppgave er å kutte et rektangel ut av stoffet. Dens dimensjon bør være 13 "bred og 22" høye. Du kommer til å bruke den som vesken er tilbake. Deretter kuttet to rektangler ut av stoffet. De ekstra rektangler bør være 7 "bred og 22" inches høy. Du kommer til å ha dem for din posen foran. Skjær den siste rektangel ut av stoffet. Det bør være 13 "bred og 9" høy. Du kommer til å sette den til vesken sin bunn. Når rektangler er ferdig, kutte trekanter ut av stoffet. Du trenger to av dem, 22 "høy og 9" bred. De kommer til å gjøre rede for de nederste sidene av vesken. Se til at hver trekant smalner til en smal punkt.
  • Stitch din bleie stabler. Begynn med en av dine foran rektangler. Brett den lange kanten over (ca ½ ", mot din stoffets vrangside). Etter det, foreta en ny fold (ca ½"). Trykk dine folder mens du syr dem. Bruk matchende tråden.
  • Deretter arbeidet på de fremre delene. Plasser dem med høyre side går opp. Stitch sine kanter. Få en av dine forstk på toppen av posen foran. Pin det, sting, og trykk på sømmen. Gjøre de samme trinnene for ryggen stykker.
  • Til slutt, sjekk ut de buede kanter av halvsirkler (ca ½ "). Trykk og sy dem. Tilsett side trekanter men sømmenes skal trykkes åpen. Fortsett ved å stille opp de unsewn kantene og sy dem. Gå til halvsirkler på toppen av bleie stabler. Pin dem, foran og bak. Stitch på kantene, og sørger for en 2-tommers åpning på vesken topp sentrum. Deretter arbeidet på den nederste delen. Du kan gjøre det enkelt ved å vri bleie stabler opp ned.
  • Fullføre prosjektet ved å kutte en papp og dekker den med stoff.