E2y

Hvordan lage en bambus bryllup bue

Bryllupet er et par mest etterlengtede dagen i nesten en mannsalder

Bryllupet er et par mest etterlengtede dagen i nesten en mannsalder, spesielt brudens. Uansett hva slags, fortjener bryllup og krever ypperlig forberedelser. Det være seg en kirke bryllup eller et utendørs bryllup, dekorasjoner er blant de mest trengende av arrangørene oppmerksomhet. Den bambus bryllup bue er et alternativ til et kirkebryllup alter. Det spiller en betydelig symbolikk i dette storslåtte rite for utveksling av ekteskapsløftene. Det sysselsetter forseggjorte detaljer for å gi et utendørs bryllup sin organisk, naturlig følelse. Nedenfor er noen få skritt på hvordan å bygge en bambus bryllup bue.

Hvordan lage en bambus bryllup bue. Sett bue på sine sidespor.
Hvordan lage en bambus bryllup bue. Sett bue på sine sidespor.

  • Samle bambus. For å være sikker på kvaliteten, er det tilrådelig for deg å kjøpe kommersielle bambus pinner. Åtte stykker er en god mengde, men gjør det ti eller et dusin å være sikker. Hver pinne bør kjøre minst åtte meter i høyden. Separer et par pinner og kutt hver i to. Suge dem i en stor tønne med vann i tre timer eller inntil bambuser har gått fleksibel.
  • Koble opp bambus. Ta ytterligere fire eller fem stykker av bambus og legg hver side om side på bakken. Fra og med den første pole, knyt en hyssing bare en fot bort fra polen slutt. Koble den løse enden å sløyfe den første pol til den andre polen. Knyt en knute på den andre polen akkurat som hva du har gjort i den første. Hold gjør dette til du har koblet opp alle fire eller fem stolper. Du kan knytte polene andre gang for å sikre polene i deres posisjon.
  • Hold knytte bambus. Gjenta inn utligningsmålet prosessen for hver fot opp polene 'lengde. Når du er ferdig, tar et annet sett med 4-5 bambus stykker og gjøre det samme Twining.
  • Danner en bue. Fjern de kappede stykkene fra vannet. Tillate dem å forsiktig ta en bue skjema. De bør opprettholde den posisjonen slik at du kan ha til å hekte dem på noe eller sett ting på dem for å opprettholde sin formasjon. Når det er satt, binde dem opp til å ende opp med en fire-stick-wide bue.
  • Sett bue på sine sidespor. De to settene med 4-5 bambus brikkene vil fungere som buen er sidespor. Ta den ene enden av buen og la vennen din tar den andre. Stikke side av buen til ett parti med bruk av floral ledninger. La din venn gjør det samme med den andre siden av buen til den andre ytterkledning. Hvis du ønsker å sikre bitene tett, bruker floral tape til å dekke sidespor. La buen stå oppreist.
  • Fyll buen med dekor elementer. Gjør det slik du ønsker. Du kan fylle sidespor med blomster, blader, bånd, skjell. Bruk floral ledningen for å sikre utsmykking av buen. En vakker bambus buen er nå klar for bryllupet.


Med bare noen få ganske enkle trinn, har du nå en bambus bryllup bue klar til å brukes. Det er så enkelt det kan blåse deg bort.