E2y

Hvordan lage en baby shower corsage

Den vordende mor bærer tradisjonelt baby shower corsage under baby shower. På en måte setter det hedrer hennes rolle som en Bringer liv og hennes bortsett fra de andre damene i hendelsen. Det er noen brude dusj hvori alle damene i salen bære babyen corsages. Men selvfølgelig, bør forventningsfull mors corsage skiller seg ut fra resten.

Du kan bestille en baby shower corsage fra noen blomsterhandler

Hvordan lage en baby shower corsage. Baby shower corsages for gjester.
Hvordan lage en baby shower corsage. Baby shower corsages for gjester.

Du kan bestille en baby shower corsage fra noen blomsterhandler. Men hvis du ønsker en av en slags baby shower corsages, hvorfor ikke lage dem selv. Ikke sikker på hvordan du skal begynne? Her er to ideer, en for gjestene og en for mor-å-være.

Baby shower corsages for gjester

Dette er en søt baby shower corsage består av babyen smokk! Du trenger tyll, bånd, smokker, en limpistol, saks og sikkerhetsnåler. Ved valg av farge på bånd og smokker, matche den til kjønn på babyen hvis kjent. Ellers velge forskjellige pastellfarger. Den tyll bør fortrinnsvis være hvit eller kremfarget, slik at smokker vil skille seg ut.

 • Klipp et stykke tyll i en lang rektangulær form. Dette vil være i bunnen av corsage.
 • Brett tyll mye som en vifte.
 • Klem tyll i den ene enden og binde et bånd rundt klemt delen av tyll.
 • Knyt den gjenværende lengden på bånd til smokk. Du kan sette det inn gjennom hullene som er funnet på bunnen.
 • Gjør en bue ut av det resterende bånd.
 • Bruk limpistol for å ytterligere sikre bånd og smokk til tyll.
 • Legg til andre dekorasjoner til tyll som baby charms, perler, perler, glitter maling, følte cut-outs, klistremerker, små blomster og krøllete bånd.
 • Fest baby shower corsage til gjestene jakkeslaget eller venstre skulder ved hjelp av sikkerhetsnåler.

Du kan bestille en baby shower corsage fra noen blomsterhandler. Mamma å være baby shower corsage.
Du kan bestille en baby shower corsage fra noen blomsterhandler. Mamma å være baby shower corsage.

Du kan bruke en rangle i stedet for en smokk for dette corsage. Hvis du finner andre små baby leker, kan du også bruke disse for corsages.

Mamma å være baby shower corsage

Du kan stort sett gjøre en lignende baby shower corsage for mor som den over. Den eneste forskjellen er at den vordende mor baby corsage bør være større og mer forseggjort. Følg de samme trinnene som ovenfor, men med noen tilpasninger.

 • I stedet for bare én smokk, legge til flere. Avhengig av hvor stor smokker er, bruker minst 3-5 smokker.
 • Legg friske blomster til baby shower corsage. Du kan bruke en stor blomst og flere smokker. Eller bruke mange mindre blomster. Bruk floral wire og floral tape for å sikre og å knytte sammen blomstene.
 • Bruk sikkerhetsnåler for å feste baby shower corsage til mamma-å-være venstre side.

Hvis du ønsker noe annet, slår dette corsage til en håndleddet corsage stedet. Et bånd bør brukes til å knytte corsage til forventningsfull mor håndledd.

Andre ideer

En populær type baby shower corsage er en laget av baby sokker. Du finner detaljerte instruksjoner om hvordan å lage en i en annen artikkel finnes på dette nettstedet: Baby shower corsage . For en mer tradisjonell corsage, bruker bare blomster og tyll for å skape forventningsfull mors baby shower corsage.

Sett mamma å være bortsett fra de andre kvinnene på baby shower ved å opprette en spesiell baby shower corsage for henne. Du kan også gjøre liknende varer for gjestene. Gjestenes corsages bør ikke være så forseggjort som den vordende mammas corsage. Slipp løs din kreativitet og ha det gøy å lage baby shower corsages.