E2y

Hvordan lage en baby latter

Høre en baby latter er en av de mest gledelige lyder i verden

Høre en baby latter er en av de mest gledelige lyder i verden. Hvis du er en å gjøre baby latter, føler du at den smarteste og beste personen i verden! Det er mange enkle ting du kan gjøre for å lage en baby latter. Her er noen ideer.

Hvordan lage en baby latter. Være hennes entertainer.
Hvordan lage en baby latter. Være hennes entertainer.

  • Leke titt-tei. Dette enkle spillet er en sikker hit med babyer. Ved å bare dekker øynene, mener barnet du har forsvunnet, og når du avdekker øynene, mener barnet du har kommet tilbake! En variant av dette spillet som er også en hit med babyer er gjemsel. Skjul ansiktet bak et håndkle eller pute og som du avslører deg selv, gjør en dum ansikt eller si "Boo!" Du kan gjemme seg bak en barneseng og sprette ut. Bare sørg for at du ikke er for langt unna eller barnet vil ikke se deg. Babyer kan også se noen få meter unna sin linje av visjonen så holde seg innenfor barnets umiddelbare radius når du spiller.
  • Kile henne med kyss. Når du endrer babyens bleie eller etter et bad, kysse deg babyens mage eller prøve å bite på hennes føtter. Hun kommer garantert til å fnise, spesielt hvis du finner en kile spot. Blåse på magen til babyen å lage en morsom lyd. Kontakten på leppene dine på magen pluss morsomme støy vil sikkert gjøre babyen fnise.
  • Være hennes entertainer. Sette barnet på swing henne eller støtte henne opp på Boppy og gjøre en sang og dans rutine for henne. Overdrive bevegelsene dine for henne. Du kan synge og danse til din favoritt poplåt. Hvis du legger merke til henne sparker bena til en sang, betyr det at hun liker musikken.
  • Leke med en leke. Lyse fargerike leker som spiller musikk er herlig til babyer. Sørg for at leken passer for alderen, så sjekk utviklingsmessige alder av leken. Et leketøy som spiller musikk eller gløder hvis sparket kan gjøre barnet latter. En annen favoritt er en Jack in the Box. Leker som lærer om årsak og virkning gjør babyer latter fordi uansett hvor mange ganger de trykker på knappen eller gjøre en handling, er det fortsatt en overraskelse når de leketøy lyser eller lager lyd. Men teste det først. Noen barn synes det er så overraskende og ende opp med å gråte i stedet for å le. Babyer varierer i sine preferanser så et leketøy som fungerer for en baby ikke kan være skummelt for en annen.
  • Bruk forskjellige plasser. Si det samme ordet om og om igjen, men med en annen banen. Du kan si navnet hennes eller hallo. Starte med en lav oktav, og deretter lage morsomme og dum stemmer.
  • Unngå maskoter. Bare fordi babyen liker å se Barney eller Yogabba Gabba på TV betyr ikke at hun ikke 'som full størrelse versjon. De fleste maskoter er skummelt for små babyer så unngå å bringe en baby opp nært og personlig til en maskot. I stedet for latter, vil du finne deg selv å måtte hanskes med vannverk.


Prøv disse tingene med deg baby og se hva som fungerer for deg

Prøv disse tingene med deg baby og se hva som fungerer for deg. Hvis du oppnå suksess, gjør det om og om igjen. Det er utrolig hvor morsomt ting til en baby aldri blir gammel.