E2y

Hvordan lage deodorant pulver for hunder

En hund er en manns beste venn

En hund er en manns beste venn. Pet eiere elsker hundene sine og treffe tiltak for å sikre at dyr blir tatt godt vare på. Hygiene er en av de viktige faktorene som eierne ønsker å dekke. Pet eiere gjør det et poeng å sørge for at dyr holdes ren hele tiden, slik at de fortsatt å være sunn og stadig kosete når vi spiller med dem. Til tross for den rekke såper og sjampo ute på markedet, er et av de vedvarende problemer med hunder den lukt som er et resultat av olje og skitt bygge opp og å mette hundens pels.

Forberedelse

Forberedelse. Dette prosjektet krever enkel samling av ingredienser og elementer, som lett kan finnes i huset, for eksempel bakepulver. Det er viktig å ha disse tingene utarbeidet i ett hjørne eliminerer behovet for å flytte fra ett rom til et annet på leting etter de andre materialene som skal brukes i prosjektet.

Kom i gang

Hvordan lage deodorant pulver for hunder. Oppbevares vekk overflødig.
Hvordan lage deodorant pulver for hunder. Oppbevares vekk overflødig.

Komme i gang. Gjør dette ved å få tak i lavendel og natron. Bruk til sifter å kombinere de to ingrediensene i en bolle. Når dette er gjort, gjør de nødvendige forberedelser for å bruke dette til kjæledyr. Påfør en teskje av blandingen i en tid til kjæledyret pels. Pass på at du jobber blandingen gjennom hundens pels hud. Dette gjør at du effektivt fjerne lukt ditt kjæledyr. Natron fungerer i soaking opp og absorbere lukt og oljer som har mettet hundens pels mens lavendel blader ut som behagelig duft uten å tiltrekke skadedyr eller bugs. La på denne blandingen for en god 10 til 15 minutter.

Quick Tips: Det er best å gjøre dette i bakgården i stedet for inne i huset, så det blir ingen problemer i rengjøring av natron.

Oppbevares vekk overflødig

Oppbevares vekk overflødig. Bruk en resirkulert glass for å holde unna overdreven natron blanding som ikke har blitt brukt opp. Dette vil være bra å bruke for enda en rengjøring økt.

Stelle hunden

Stelle hunden. Grooming hunden betyr børsting av blandingen fra pelsen sin. Du vil merke at natron er relativt lett å børste fra hundens pels etter programmet. Grooming kan også betraktes som en god bonding øyeblikk for både master og kjæledyr. Dette kan vise seg å være en morsom rensevirksomhet tross alt!

Rengjør videre

En hund er en manns beste venn. Oppbevares vekk overflødig.
En hund er en manns beste venn. Oppbevares vekk overflødig.

Rengjør videre. Ta tak i kluter og kjøre den over hundens pels slik at den gjenværende blanding av natron og lavendel på pelsen vil bli fjernet. Vær ekstra forsiktig i å sørge for å unngå hundens ansikt og øyne som dette er gjort. Ta oppmerksom samt hvordan enkelte hunder kan være ekstra følsomme. Hvis hunden har hud som er følsom, er det best å gjøre unna med våtservietter og dempe et rent håndkle eller en klut i stedet for å tørke av overdreven blanding.

Gjenta prosessen

Gjenta prosessen. Det er foreslått at denne aktiviteten gjøres minst en gang i måneden. Dette sikrer at hunden holdes ryddig og rent lukter hele tiden.

Dyrehold rent, ryddig, ikke sunt og godt luktende ikke krever mye, hvis du vet hvordan du skal lage din egen hund deodorant pulver.