E2y

Hvordan lage bryllup blomst petal kaste kjegler

Bryllup er en viktig feiring, ikke bare i de nygifte liv, men så vel som gjester. Hver ekteskaps seremonien er en sjanse for familie, venner og bekjente til å ønske paret, som begynner en ny reise i livet, den beste i verden. Og disse hilsener og gode ønsker er oftere enn ikke i form av gaver og symboler. Men det finnes andre måter å ønske paret godt under bryllupet deres.

Mennesker, som en del av tradisjonen, kaste ris korn til bruden og brudgommen å sende sitt beste. I mer moderne seremonier og steder noen har prøvd blåser klissete bobler som par utganger bryllupet sted. Men en annen måte å stor bruden og brudgommen er å gjøre bruk av bryllup blomst petal ut i kaste kjegler. Her er noen tips om hvordan å lage bryllup blomst petal kaste kjegler.

  • Pre-bryllups ingredienser. Mindre du er en magiker og kan trekke ut kronblader ut av løse luften, vil du trenge litt forberedelsene til bryllupet blomst petal kaste aktivitet. Og for å forberede trenger du de riktige ingrediensene. Her er det du trenger. Først, få en 8,5 "med 11" papir. For å være miljøvennlige, brukte resirkulert papir. Du kan også tilpasse papiret. Da ha litt gummi sement. En saks vil være din gode venn. Samt noen roseblader, jo ferskere jo bedre.

    Hvordan lage bryllup blomst petal kaste kjegler. Pre-bryllups ingredienser.
    Hvordan lage bryllup blomst petal kaste kjegler. Pre-bryllups ingredienser.

    Også må du klargjøre en stor hvit kurv og noen bånd. Før du drar ut og få ingredienser, sørg for at du vet temaet slik at du kan plukke ut det rette utseendet. Husk ikke fordi én ting ser bra ut kan det være en del av en gruppe. Husk temaet og hold deg til den.

  • Her kommer kjeglen. Få en resirkulert papir. Sakte og forsiktig rulle høyre hjørne av papiret mot venstre hjørne. Hvis du har gjort dette riktig, vil du danne en spiss tupp på kanten, en fane for papir kan sees her. Ikke kutt eller fold. Men senere, hvis du velger å ha en membran med en flat ende alt du trenger å gjøre er å kaste seg over den fanen på kanten. Bruk lim eller tape til å forsegle den.
  • Styrking av obligasjoner. For å gjøre kjegle sterkere du blir nødt til å bruke gummi sement. Rullet papir bør holdes på plass med hånden. Deretter settes et tynt lag av gummi-sement. Det bør settes på innsiden del, på venstre klaff. På denne måten gummi sementen ikke vil bli sett, selv om den går ut til kantene av papiret. Gjør det et poeng for å holde bunnen av kjeglen fremdeles spiss. Hvis du ønsker å være sikker, praksis før du setter gummi sement på selve kjeglen.
  • Finishen. For å avslutte kjegle, få saks og klippe kantene for villfarne papirer. I tillegg kan du selv gjøre bruk av laging saks for å sette en kreativ touch. Når du er ferdig med kjegle din, sette roseblader i. Og som siste touch, vikle et bånd rundt den hvite kurven. Sett dine petal kaste kongler i kurven.


Nå er du klar til å hilse på nygifte med et kronblad kaste kjegler. Alt som trengs er en enkel forberedelse til en kreativ måte å hilse dine venner også.