E2y

Hvordan kjøpe riktig Fisher-Price leketøy for barnet ditt

Når barnet endelig kommer, vil du kun det beste for ham. Det er derfor du vanligvis utsette til etablerte merkevarer fordi mens de kan koste litt mer, vet du at du får kvalitet fremfor alt annet.

Hvordan kjøpe riktig Fisher-Price leketøy for barnet ditt. Ingen strenger festet.
Hvordan kjøpe riktig Fisher-Price leketøy for barnet ditt. Ingen strenger festet.

Når det gjelder leker, er det første merke som kommer til tankene Fisher-Price. Long etablert for å være trygt for spedbarn og barn, Fisher-Price-leker er ikke bare moro for barna, men også svært lærerikt å starte opp. Her er noen tips å huske på når du velger riktig Fisher-Price leketøy for barnet ditt:

  • Age of play. Avhengig av alder på barnet ditt, er det flere typer Fisher-Price leker tilgjengelig. Som spesialister på barns utviklingsmessige leker, har Fisher-Price spesialiserte leker for baby, småbarn, eller førskolebarn. Du må finne ut hvor barnet faller inn under, så lekene du får kanskje ikke interesserer ham hvis du får leker for feil aldersgruppe.
  • Bestem interesser. Hvor mye lek kjørelengde leketøy du får vil bli bestemt av om det interesserer barnet ditt. For eksempel kan små jenter som liker å spille huset vil at dukkehus eller leketøy kjøkken. Små gutter derimot kan bli trukket til lastebiler og stykket workshops.
  • Merke sjekke. Avhengig av barnets temperament, bør du gå over varseletikettene og sørg for at du forstår det. De fleste advarsel etiketter indikerer fare for kveling på grunn av små deler eller elektrisk støt for de som kjører på batterier.
  • Tar poenget. Fleste leker for babyer og småbarn bør ikke ha poeng eller skarpe kanter som de kan skade seg selv og / eller sine lekekamerater med disse. Sjekk leken inne ved å åpne pakken og sjekke det.
  • Ingen strenger festet. Alltid sørge for at det ikke er noen ledninger eller strenger festet til leketøy. Hvis det er ledninger, sjekk lengden på det å sørge for at de ikke utgjør kvelning eller snubling.
  • Sjekk for små deler. Pass på at leken ikke har små deler eller deler som lett kan falle av da disse ofte posere som en kvelningsfare for barn. Også sjekke om leken er solid og bygge godt. Leketøy som ikke er laget solid kan bryte fra hverandre og skape skarpe og / eller spisse kanter eller små choking farer som kan skade barn.

Det beste med bestemmer seg for å gå med Fisher-Price-leker er at de fleste av de sikkerhetsregler som har blitt tatt vare på. Med mange års forskning og faktisk spille bak dem selskapet er ganske mye det siste ordet når det kommer til morsomme leker som er trygge for barna.

Nå som sikkerhetsmessige hensyn blir lagt til hvile

Nå som sikkerhetsmessige hensyn er satt til hvile, er det eneste du har å avgjøre hvorvidt barnet ditt vil like leken du ønsker å få. Og den beste personen til å dømme det er deg som du vet at barnet godt nok til å vite at leketøyet du vil få vil være morsomt og lærerikt for dem. Besøk Fisher-Price nettside på fisher-price.com for en komplett liste over leker tilgjengelig for barnet ditt.