E2y

Hvordan kjøpe hund helseforsikring

Ta vare på hundene er akkurat som foreldre

Ta vare på hundene er akkurat som foreldre, er det ikke nok at du mate og leke med dem. Du må sørge for at de er friske også. Når det gjelder veterinærer, vitaminer og medisiner, penger er det du trenger. Hva skjer hvis du ikke har det? Eller når du ikke har midler til å dekke et akutt kirurgi?

Det er her hunden forsikring kan hjelpe. Dette har ennå ikke ta fyr i form av dekning, men du kan finne forsikringsselskaper som QuickCare Pet Forsikring og PETCO. Ditt neste skritt ville være å vite hvordan du kjøper den type forsikring som passer ditt budsjett samtidig som det gir maksimal dekning som du trenger.

Slik gjør du:

  • Bringe denne saken opp med hundens veterinær. Hun er den som sjekker hunden din hver gang og kjenner hans medisinske historie slik at hun er i en bedre posisjon til å fortelle deg hva slags forsikring hunden din trenger og hvor du får det fra.
  • Gå tilbake til hundens medisinske kvitteringer. Bare i år alene, hvor mye du bruker på meds og veterinærer? Du vil ikke vite hvor mye mindre du telleapparat opp alle kvitteringene så langt tilbake som du kan gå. Se etter mønstre. For eksempel, ser du at du bruker mer på forebyggende behandling eller medisiner? Dette vil være din basis for hvor mye du må sette til side for forsikring. Du ønsker kanskje å sitte ned når du gjør dette fordi ting ikke legge opp og du kan bli sjokkert over hvor du har brukt så langt.
  • Få to eller tre anbefalinger fra hundens veterinær. Hun burde vite forsikringsselskapene som kan hjelpe deg rett og slett fordi hun har jobbet med disse forsikringsselskaper ved mange anledninger. Når du har listen, forskning du gjør og ser etter tre ting: beliggenhet, lang levetid-slash-stabilitet, og attester fra andre kunder.
  • Se på alle planene som tilbys. Ditto, finne en plan som gjør at du fleksibilitet i forhold til hvilke medisinske behov for å inkludere og lengden på dekning. Dette kan komme over som tåpelig, men det vil ikke skade å spørre om forsikringsselskapet tilbyr deltar politikk som gjør at du kan overføre medisinsk forsikring for hunden din til et annet kjæledyr som en katt, for eksempel.
  • Ikke stopp på bekostning av forsikringspremie. Selv om det endelige målet er å finne ut hvor mye du må betale for årlig, halvårlig, kvartalsvis eller månedlig, hva du bør være på jakt i tillegg er hvor ofte forsikringsselskapet øker kostnadene avhengig av hundens hyppigheten av besøk til veterinær, medisinsk tilstand og alder.
  • Be om en komplett sjekkliste over hva som dekkes og refundert. Etter å ha gått gjennom det, gjør det klart at du vil at denne sjekklisten er inkludert i forsikringen. Husk at det er ikke i sjekklisten kalles utelukkelser. Unntakene som hjertesykdommer eller medisinske tilstander som er spesifikke for en hunderase vil ikke bli betalt for gjennom forsikring.
  • Finn ut hvor lang tid det vil ta å få refundert og papirarbeid involvert i dette. Bevis for legehjelp gitt og reseptbelagte sertifikater er krav men er det andre? Hvor lang tid tar det å behandle dine påstander og få pengene tilbake? Finn ut og be om kopier av disse formene for innlevering hjemme og for veterinæren bruk.
  • Til slutt, spør om du vil bli pålagt å bytte til forsikringsselskapets egen liste av veterinærer som en betingelse for deg å kjøpe forsikring. Det er bedre å velge et forsikringsselskap som lar deg gå til hundens veterinær i stedet for å tvinge deg til å gå til en av sine egne. Det er mer ærlig hvis du avtale med en uavhengig veterinær.

Har hunden din vet hvor velsignet han er å ha deg som eier

Hvordan kjøpe hund helseforsikring. Gå tilbake til hundens medisinske kvitteringer.
Hvordan kjøpe hund helseforsikring. Gå tilbake til hundens medisinske kvitteringer.

Har hunden din vet hvor velsignet han er å ha deg som eier? Ikke mange mennesker får forsikring for kjæledyr. Det er en velsignet hund, faktisk!