E2y

Hvordan kjøpe et fuglebur

Å ha fugler som kjæledyr kan være avslappende og ofte enda underholdende

Å ha fugler som kjæledyr kan være avslappende og ofte enda underholdende. Fugler gjør for gode følgesvenner, og kan gi hjemmet ditt en avslappet og naturlig atmosfære. Hvis du ønsker å bli en fugl eier, må du kjøpe et fuglebur. Det er mange alternativer på dyrebutikker i dag. Her er noen ting du bør vurdere å hjelpe deg begrense dine valg.

  • Bestem type fugl vil ha. Størrelsen på fuglen vil spille en faktor i hvor stor bur du kan ha. Forskjellige fugler har ulike plassbehov. Den type fugl du får vil også ba faktor i retning av barene eller griller. For eksempel, hvis du kjøper et fuglebur for en papegøye, er det bedre å finne en der griller er satt horisontalt.
  • Bestem hvor mange fugler du vil ha. Antall fugler vil åpenbart spiller en rolle i størrelsen på fuglebur vil kjøpe. Flere fugler bety et større bur. Få den største fuglebur du har råd til, selv om du bare vil ha en fugl. Den ekstra plassen vil bli benyttet av din fjærkledde venn til å trene og fly rundt.
  • Horisontal er mer ideell enn vertikalt. Når du velger et bur, husk at jo bredere bur, jo bedre. Fugler har en tendens til å fly rundt i stedet for opp og ned, så sørg for at buret gir rikelig flying rom. Også avhengig av hvilken type fugl du får, kan horisontale striper kan være bedre for fuglen din siden det vil tillate det å abbor på barer.
  • Sjekk barene. Sørg for at baren avstanden er hensiktsmessig for den type fugl du får. Hvis søylene er plassert for langt fra hverandre, kan det ikke være trygt for fuglen, eller det kan unnslippe. Hvis du får en fugl som bruker nebbet til å klatre, få barer som er orientert horisontalt.
  • Tenk fuglens sikkerhet. Kjøp den beste kvaliteten fuglebur du har råd. Dette vil som regel være laget av rustfritt stål i stedet for plast. Unngå intrikate mønstre og andre fremspring som kan skade din fugl. Pass på at det ikke er noen ledninger eller dekorasjoner hvor fuglen kan bli fanget eller skadet. Sørg for at produsenten ikke bruke bly maling i å gjøre buret. Til slutt, sørg for at buret har en sikker lås. Noen fugler er ganske intelligent og kan lære å løsne døren og fly bort.
  • Tenk hvordan du må rengjøre buret. Buret design har å tillate for enkel rengjøring og vedlikehold. Sjekk om bunnen åpner opp helt for å tillate deg å få rot på fuglebur gulvet. Er kriker og kroker lett å nå?

Ta deg tid til å gjøre undersøkelser for å finne den beste fuglebur

Hvordan kjøpe et fuglebur. Bestem type fugl vil ha.
Hvordan kjøpe et fuglebur. Bestem type fugl vil ha.

Ta deg tid til å gjøre undersøkelser for å finne den beste fuglebur. En god kvalitet bur kan vare i mange år, så gå videre og få en. Du og din familie vil sikkert nyte samværet med din fjærkledde venn, mens det nyter sitt nye hjem.