E2y

Hvordan kjøpe en finch mater

Hvis du ikke har en hage eller en plante-feltet patio

Hvis du ikke har en hage eller en plante-feltet gårdsplass, men du ønsker å være nær naturen, er en enkel ting å gjøre for å kjøpe en finch materen. En finch mater tiltrekker finker i forskjellige farger, størrelser og typer. Selv ikke-finch typer fugler kan bli tiltrukket hvis huset ditt har en attraktiv finch materen. Så har du lyst noen fugler å flokkes i huset ditt?

Først av alt, bestemme hvilken type finch mater du ønsker for huset ditt. Her er tre populære typer:

Sokk finch materen. Det er typen er kanskje den enkleste og billigste av alle finch feeders. Mesh sokk er det materialet som brukes til dette. Du trenger bare å fylle det med frø, henge den fra en grein, og la det vente noen finker. I motsetning til andre typer finch feeders, gjør sokken finch materen ikke trenger noen perches. The Finch fugler kan bare henge på den sokken mater og spise noen frø. Men enkle, kan du også finne finch forer med noen floral design.

Upside down Finch mater

Hvordan kjøpe en finch mater. Upside down finch materen.
Hvordan kjøpe en finch mater. Upside down finch materen.

Upside down Finch materen. Denne typen finch mater kalles opp ned fordi finch fugler kan være opp ned når de spiser fra denne materen. Så, det er faktisk ikke mater som er opp ned. Denne typen er også hengt fra en gren av et tre. En opp-ned finch mater er vanligvis laget av lange plastrør. Dette røret har mange åpninger der frøene kan spises. Hver åpning i opp ned finch mater har en abbor der fugler kan henge fra eller sitte når de spiser.

Spiral abbor finch mater

Spiral abbor finch materen. Denne typen finch materen ser det samme som opp-ned finch materen. Det er laget av lange, plastrør. Det eneste unike ting om dette mater er spiral abbor i motsetning til noen perches i opp ned type. Spiral abbor finch mater er også den mest elegante blant andre matere. Så hvis du vil ha noe mer av en vakker dekorasjon for huset ditt, så er dette finch mater er best for deg.

Etter å ha bestemt hvilken type finch mater å kjøpe, begynn å handle for den aktuelle typen. Du kan sjekke din lokale dyrebutikk eller du kan søke på nettet. Uansett hvilken type du vil, sørg for å få en finch mater som er:

  • Laget av slitesterkt materiale. En plast med treramme er den mest holdbare. Netting eller sokken mater er greit hvis området ikke har noen ekorn. Glass vil se elegant, men vil bryte enkelt.
  • Lett å fylle med frø og lett å rydde opp. En finch mater med fanger skuffene, ikke er bra fordi det kan også ta droppings og skadedyr.

Hvis du ikke har en hage eller en plante-feltet patio. Spiral abbor finch materen.
Hvis du ikke har en hage eller en plante-feltet patio. Spiral abbor finch materen.

Ikke glem å sammenligne priser og funksjoner før du kjøper en finch materen. Prioriter sikkerhet, spesielt hvis du skal kjøpe på nettet. Sørg for at selgeren er anerkjente og at datamaskinen er fri for enhver spyware.

Med alle disse i tankene, kan du nå kjøpe de beste finch mater med tillit. Du kan nå forestille seg hvordan avslappende det vil være å se på fugler som vil besøke din finch mater og spise noen frø fra den.