E2y

Hvordan installere usynlig elektrisk hund gjerder

Samtidig ha et gjerde som kan elektrosjokk en hund kan virke brutal og umenneskelig, vil den mildt sjokk faktisk lære en hund å holde seg innenfor rammen av gjerdet dermed sikre at hunden skal være trygt og sikkert innenfor din eiendom. Teknisk sett er det sjokk at de vil føle seg veldig mild at det ikke gjør vondt virkelig dem. Allikevel, hvis du er ute etter å få denne type gjerde oppe og går, vet at du faktisk kan gjøre dette prosjektet en gjør-det-selv-jobb. Alt du egentlig trenger er en enkel kjennskap til elektriske grunnleggende og noen albue fett. Her er noen tips om hvordan du kan sette opp din elektrifisert hund gjerde.

Hvordan installere usynlig elektrisk hund gjerder. Venne hunden din med kragen.
Hvordan installere usynlig elektrisk hund gjerder. Venne hunden din med kragen.

  • Venne hunden din med kragen. Kragen er den kritiske del. Det er faktisk ting som vil gjøre det mulig for elektrisk strøm til å sjokkere hunden så det er viktig at din firbente venn bærer det hele tiden. Nå kan innføre en ny kragen til en hund resultere i noen motstand siden noen hunder ikke liker den kvelende effekten av kragen. Noen hunder synes det er irriterende. Dette blir sagt, må du få dem vant til tanken før bygge gjerdet. Sett kragen og stram det akkurat nok slik at elektrodene under fargen berøre hundens hud. Nå vil kragen avgir en pipelyd, som kan plage hunden, så la ham ha kragen noen uker før du installerer gjerdet er en god idé.
  • Begynne å grave. For å bygge gjerdet, må du grave skyttergravene hvor gjerdet vil bli stilt opp. Selvfølgelig vil du ønsker å måle området der du vil at containment satt opp først. Ved graving, vil du ønsker grøften å være 2 til 4 inches dyp. Pass på at du ikke treffer noen underjordiske rør eller ledninger under utgraving. Hvis mulig, ta kontakt med verktøy leverandører før hånden for å sjekke om du kan treffe noen linjer under installasjonen.
  • Sett kontrollenheten. Finn en høyde nær gjerdet der du kan montere kontrollenheten på. En vegg eller en fin tre innlegg kan være en god idé. Bor hull for skruene og monter enheten.
  • Installer ledningene. Rull ut kabelen og fest den ene enden til styreenheten. Den andre ende skal være rettet inn i grøftene som fører tilbake til styreenheten. Plugg i begge ender, og fylle opp skyttergravene med jord for å skjule ledningene.
  • Konfigurer. Når alt er satt, vil du ønsker å fortsette med konfigurasjonen. I utgangspunktet vil du være å sette enheten for å aktivere den nåværende basert på nærhet av kragen. Du vil ønske å sette riktig spenning også. Spenningen skal være basert på størrelsen på din lodne venn. Jo større hund, jo høyere spenning. Se i manualen for å finne riktig spenning for hunden din.

Når gjerdet er installert og konfigurert

Når gjerdet er installert og konfigurert, slår du på strømmen enheten og hundens halsbånd. La hunden streife rundt i området og se hans reaksjon bør han våge nær usynlige gjerdet. Du kan føle litt skyld i starten, men vet at dette er det beste alternativet for å sikre hundens sikkerhet og trygghet.