E2y

Hvordan inkludere far til brudgommen

Faren til brudgommen har tradisjonelt den minste rolle ut av alle fire foreldrene til paret, men dette betyr ikke at det er umulig for faren til brudgommen til å spille en viktig rolle i bryllupet. Med litt innsats, kan du finne flere meningsfulle måter for faren til brudgommen til å bidra til den spesielle dagen. Her er hvordan å inkludere far til brudgommen:

Hvordan inkludere far til brudgommen. Be om hjelp med reiseplaner.
Hvordan inkludere far til brudgommen. Be om hjelp med reiseplaner.

  1. Be om hjelp med reiseplaner. Mange brudgom 'fedre ikke ønsker å være involvert i de små detaljene i bryllupet planer, så prøv å finne en jobb som far til brudgommen kan liker å gjøre. Hvis faren til brudgommen bor i byen hvor bryllupet skal finne sted, verve hans hjelp til å velge hoteller og andre overnattingssteder for ut av byen gjester.
  2. Be om hjelp med andre bryllup planlegging oppgaver. For eksempel, hvis far til brudgommen er i musikk, be om hjelp til å finne et band for mottak. Selv om han ikke får vanligvis en rekke oppgaver for å planlegge bryllupet, er det helt akseptabelt å inkludere far til brudgommen ved å delegere oppgaver han kan nyte. Du kan tilordne hver far spesifikke aktiviteter, eller partner far til brudgommen med brudgommen eller med faren til bruden.
  3. Øving middag. Tradisjonelt er det ansvaret til far og mor til brudgommen å være vert for øving middag. Faren til brudgommen kan plasseres ansvaret for noen av disse ordningene, for eksempel testing maten. Hvis han ønsker en større rolle, be om hans hjelp i planleggingen av større deler av øving middag.
  4. Utdrikningslag. Inkluder far til brudgommen i utdrikningslag aktiviteter. Hvis det er en brude dusj for paret, kan han også ønsker å komme til det.
  5. Vielsen aktiviteter. Under de fleste bryllup seremonier, foreldrene til paret sitte i den første benk. I jødiske seremonier, brudgommens foreldre eskortere ham ned midtgangen. Dette er en fin måte å inkludere faren til brudgommen selv om det ikke er en jødisk seremoni. Han kan også være lurt å lese en spesiell skrift. Under bryllupet planlegging av aktiviteter, spør far til brudgommen om han har noen spesielle tradisjoner han ønsker å se i ditt bryllup eller mottak.
  6. En tale. Sette av tid til faren til brudgommen å gi en spesiell tale. Dette kan gjøres på øving middag, i resepsjonen, eller begge deler.
  7. Bryllupsfeiring aktiviteter. Avhengig av mottak atmosfære, kan det være lurt å inkludere far til brudgommen i overvåkingen av baren. Han kan sørge for at baren er fylt, og at det er stengt ned på et passende time. Ikke glem å få tid til en spesiell dans med bruden.
  8. Sette av tid til faren til brudgommen og brudens far. Disse to fedre bør gis god tid i forkant av seremonien for å bli kjent med hverandre, spesielt hvis de ikke har hatt tid til å gjøre dette i det siste.

Selv om tradisjonelt foreldrene til brudgommen ikke har mye ansvar før eller under bryllupet, sørg for at de ikke føler seg utelatt. Du kan alltid spørre faren til brudgommen hvilke oppgaver han ønsker å bli involvert i. Tenk hans interesser, fritid, og ønske om involvering når du bestemmer hvor han kan være involvert i bryllupet.