E2y

Hvordan imponere kjæresten din mor

Hver mor ønsker kun det beste for hennes sønn, så du vil være sikker på at du passer malen som vil gjøre kjæresten din mor stolt. Husk å være deg selv og la den virkelige indre deg naturlig sjarm kjæresten din mor som du følger disse tipsene.

Hvordan imponere kjæresten din mor. Ta med en liten gave.
Hvordan imponere kjæresten din mor. Ta med en liten gave.

  • Ta med en liten gave. Hvis du møter kjæresten din mor for første gang, ta med en liten gave å overraske henne. Det bør ikke være noe altfor ekstravagant, kan du lagre disse typer gaver til bursdagen hennes eller til jul. Spør kjæresten din hva ting hun liker eller setter pris på å få et inntrykk av hva du kan få henne. Det kan være alt som noen frukt, sjokolade eller pyntegjenstander. Denne enkle gesten viser at hun er i likhet med kjæresten din, en person av betydning.
  • Vis oppriktighet i dine følelser for kjæresten din. La kjæresten din mor vet at du virkelig bryr deg om hennes sønn. Du trenger ikke skryte av hvor mange gutter du ferska fordi du stuck med sin sønn. Du kan vise dette gjennom handling. Ved å være der for kjæresten din i gode tider og i dårlige, ved å tilbringe god kvalitetstid med kjæresten din og ta vare på ham, vil kjæresten din mor konkret se ditt sanne motivasjon.
  • Være interessert i kjæresten din mor. Prøv å bli kjent med kjæresten din mor mer ved å nærme seg henne til å hengi seg til en samtale med deg. Spør henne om hvordan hun er og hva som er nytt med henne. Når hun svarer, lytte med et bredt øret og huske hva hun sier. Gjør dette med noen forestillinger som du er nødt til å se henne igjen, og hun vil være i stand til å fortelle om du var uekte.
  • Se presentabel. Bare fordi du er allerede sønnens kjæreste betyr ikke at du kan se slurvete, under kledd eller over kledd. Hvordan du presenterer deg selv kan gi feil inntrykk og du ønsker noe annet enn det. Pass på at når du møter kjæresten din mor, kle deg opp i henhold til tid og anledning. Husk å holde hygiene i sjakk også.
  • Gi et kompliment. Du kan kaste komplimenter som konfetti, men ikke kast det på noe som vanligvis gis. Gi en stor kompliment om kjæresten din som er knyttet til en lignende egenskap eller karakteristikk av henne. For eksempel, "Ikke rart Jason har en så god sans for humor og syn på livet, han tilsynelatende fikk den fra sin mor!"
  • Hjelp kjæresten din mor ut. Enten du besøker henne eller hun er på besøk igjen, prøver alltid å se hvor du kan ta en aktiv rolle i å være en nyttig person. Du kan spørre om hun trenger hjelp til å rydde opp huset eller hjelp i å rydde på kjøkkenet eller i å bære henne poser. Kjæresten din mor vil bli glad for å se at hennes sønn er med en person som er oppmerksom på andre. Hun vil oppleve førstehånds at du er en glede og ikke en byrde for sønnen sin.


Viser andre handlinger av godhet så ofte som mulig vil også skape en eksepsjonell inntrykk av deg. Hvis og når du og kjæresten din til slutt bli engasjert, disse tingene som du gjorde for å imponere henne ikke ender bare fordi du karret til seg mannen i dine drømmer. Holde gode relasjoner og en åpen kommunikasjon med kjæresten din mor samt din kjærestes far vil bidra til å rydde et bedre liv for deg og kjæresten din nå og i fremtiden, spesielt hvis en langsiktig satsing som ligger foran oss.