E2y

Hvordan holde katter og hunder av møbler

Katter og hunder både gjøre store kjæledyr

Katter og hunder både gjøre store kjæledyr, men de kan sikkert være en håndfull, spesielt hvis du har problemer med å trene dem. Katter og hunder har en tendens til å klatre på møbler, spesielt på sofaer. Dette er en av de vanskeligste oppgavene å takle om du eier hunder, katter, eller begge deler. Det er imidlertid mulig å holde katter og hunder av møbler en gang for alle. Her er hvordan å holde katter og hunder av møbler:

Hvordan holde katter og hunder av møbler. Bruk en sprayflaske eller sprute pistol.
Hvordan holde katter og hunder av møbler. Bruk en sprayflaske eller sprute pistol.

  1. Si nei. Å begynne å trene katter og hunder for å holde av dine møbler, bare si "Nei" i en høy, fast stemme når du oppdager dem klatring. Deretter ta dem av møbel. Ikke kjefte når du prøver å holde katter og hunder av møbler, de forstår ikke hva roping midler.
  2. Bruk en sprayflaske eller sprute pistol. Hvis bare å si "Nei" er ikke virker, prøver sprut ditt kjæledyr med vann hver gang din katt eller hund forsøker å klatre på møblene. Dette er mest effektive med katter, men det fungerer også for mange hunder. Squirting dem med vann får sin oppmerksomhet på en effektiv måte, og er også en direkte konsekvens for sine handlinger.
  3. Spray møbler med pet-frastøtende produkter. Hvis du har problemer med å holde katter og hunder av møbler, bør du vurdere katt eller hund frastøtende. Sette den hvor som helst i hjemmet der du ikke vil at ditt kjæledyr skal være. Det er naturlige typer kjæledyr-frastøtende produkter, for de som ønsker det tryggeste alternativet.
  4. Bruk aluminiumsfolie. Både katter og hunder hater aluminiumsfolie. Dette er en spesielt effektiv strategi hvis du skal bort fra hjemmet, og vil ikke være i stand til å holde katter og hunder av møblene dine selv. Ved å dekke bena dine møbler med folie, vil ditt kjæledyr slutte å klatre opp, og bør la dine møbler alene. Katter vil ikke grave klørne i folie. Du kan også krølle opp baller av folie og sett den på de flate overflater av møblene dine. Noen kjæledyr hater lyden av folie, mens andre kanskje tror at ball av folie er et leketøy. Dobbeltsidig tape er et annet materiale som vil holde dyr fra klatring på møblene dine.
  5. Vær konsekvent. Uansett hvilken metode du bruker for å holde hunder og katter av møbler, må du alltid være konsekvent. Ikke overse katter eller hunder på møblene dine til enhver tid, eller de vil bli forvirret om hva som er tillatt. Verve hele familien hjelp i treningen din kjæledyr.
  6. Gi et alternativ. Noen kjæledyr salong på møbler fordi de ikke har noen av sine egne. En katt tre eller en hund seng kan gi dem en plass av sine egne og holde katter og hunder av møblene dine.

Hvis katter eller hunder tror at den mest komfortable stedet i huset er på din favoritt stol, er du ikke alene. Selv om det er mye lettere å holde katter og hunder av møbler din hvis du starter ved å trene dem til ikke å klatre opp, er det mulig å trene dem til å forlate møbler alene senere i livet, for eksempel etter at du bytter møbler. Atferd som dette er reversible, selv om det tar innsats fra din side, og kan kreve å prøve ut flere forskjellige strategier før du klarer å holde katter og hunder av møblene dine.