E2y

Hvordan hjelpe hjemløse dyr

Hjemløse dyr har fortsatt å vokse i antall i det siste året. Selv om det er trist å si at det finnes ingen nøyaktig statistikk på dette, den alarmerende veksten i bestanden av dyr i dyr tilfluktsrom gir et solid bevis på at noe må gjøres for å løse dette, og rask. Her er noen måter du kan bidra i arbeidet med å lagre alle disse hjemløse dyr fra ytterligere elendighet.

  • Være en ansvarlig pet eier. Dette bør være nummer én på listen. Det vil ikke være noen hjemløse dyr hvis alle hundeeiere tar skikkelig vare på sine egne kjæledyr. Har dem steriliseres eller kastreres. Ikke bare vil dette hjelpe i befolkningen kontroll av dyr, men redde kjæledyret ditt fra bestemte sykdommer som visse kreftformer og andre hormon-indusert forhold. Spaying eller kastrering reduserer også vanlige kjæledyr problemer som utferdstrang og aggresjon.
  • Frivillig. Nesten alle dyr redning shelters operere på magre budsjetter. Dette er grunnen til at frivillig arbeid vil definitivt hjelpe på å tilby arbeidskraft, ikke bare for ly, men for advokatvirksomhet også. Hvis du ikke kan tildele deg tid til fysisk hjelpe omsorg for hjemløse dyr i tilfluktsrom, deretter frivillig i noen andre måter. Du kan tilby dine tjenester i sin PR-komiteen. Du kan også samle inn penger ved å samle økonomisk støtte fra venner. Du kan også bidra til å øke bevisstheten ved å distribuere løpesedler arrangementer rettet for å fremme ansvarlig kjæledyr eierskap. Det er mange måter å hjelpe. Alt du trenger å gjøre er å spørre på hvilken måte du kan hjelpe.
  • Involver barna. Barna bør bli undervist om viktigheten av denne saken slik at de også vokse opp til å bli ansvarlige hundeeiere. Involvere dem i frivillig arbeid vil være en svært givende og fengslende opplevelse. Ikke bare vil det være en god historie å fortelle sine klassekamerater på skolen, men være et inspirerende eksempel for andre barn også.
  • Fremme bruk av hjemløse dyr. Animal tilfluktsrom har bare plass til så mye hjemløse dyr. Når et krisesenter blir overbefolket, spre sykdommer hos dyrene. Tragisk noen krisesentre er tvunget til å begå dødshjelp snarere enn at flere dyr for å bli syk og lide. Overbevise dine venner eller slektninger som ikke er hundeeiere til å bli en. Noen mennesker viker unna fra å adoptere hjemløse dyr på grunn av det inntrufne. Men som en lykkelig pet-eier kan du vise dem på oppsiden.

Mens hjemløse dyr florerer

Hvordan hjelpe hjemløse dyr. Være en ansvarlig pet eier.
Hvordan hjelpe hjemløse dyr. Være en ansvarlig pet eier.

Mens hjemløse dyr florerer, er det sikkert løsninger for å løse dette. Alt som trengs er engasjement for å hjelpe og ikke bidra ytterligere til problemet. Dirigere vår energi på å ytterligere styrke innsatsen ved å bli organisasjoner vil sikre at dyrs rettigheter advocacies er oversatt til konkrete handlinger.