E2y

Hvordan hjelpe en gravid tenåring med åpen adopsjon

Når en tenåringsjente blir gravid

Når en tenåringsjente blir gravid, er det siste hun trenger fra andre kritikk eller fordømmelse. I det øyeblikket dilemma henne, det hun kaller for fra hennes familie, venner og samfunnet er hjelp, støtte og forståelse. Det bør bemerkes at en tenåringsjente er en mindre og derfor hun har ikke noen rettslig ennå til å avgjøre på egen hånd, mye mindre omsorg for og oppdra et barn. Hun har fortsatt sin fulle livet foran henne til å tenke på, og med en baby til å se etter, kan hun ikke lenger mulighet til å fortsette skolen og bygge sin egen fremtid. Som det ser ut, er hun ikke forberedt på å ta et slikt stort ansvar for å oppdra et barn, for hun selv, er mye som et barn også, som trenger omsorg og veiledning.

Hvordan hjelpe en gravid tenåring med åpen adopsjon. Forklar den gravide tenåringen hensikten med åpen adopsjon.
Hvordan hjelpe en gravid tenåring med åpen adopsjon. Forklar den gravide tenåringen hensikten med åpen adopsjon.

For å gi henne muligheten til å gjenvinne livet hennes etter graviditet, kan en gravid tenåring gi henne barnet til å åpne adopsjon. Men det er ikke lett som det er følelsesmessige problemer som er knyttet til avgjørelsen. For å hjelpe en gravid tenåring med åpen adopsjon, her er noen forslag:

  1. Snakk med henne. Gjøre henne åpne opp slik at du vil forstå mer der hun kommer fra. Spør hennes planer og finne ut hennes valg. Snakk med faren også, og la dem begge ta beslutningen om å samtykke til å åpne adopsjon eller ikke.
  2. Forklar den gravide tenåringen hensikten med åpen adopsjon. La henne vite at dette regress blir tilbudt til jenter som henne fordi de er altfor ung til å ha et barn og at åpen adopsjon anses bedre for både henne og hennes baby. Fortell henne også, at det er mange åpne adopsjoner der biologiske foreldre har lov til å bygge et forhold med adoptivfamilie av babyen. Barnet også får valget å lete etter hans virkelige far når han fyller 18 år.
  3. Hjelpe henne velge den familien som vil adoptere barnet hennes. Det er viktig at den gravide tenåringen er komfortabel med familien som vil ta vare på barnet sitt. En faktor å vurdere er de kulturelle og livsstil preferanser av tenåring. Hvis hun er katolikk, så er det best at adoptivfamilie er også en katolikk. Race er ikke i det hele tatt viktig med mindre den har direkte betydning for måten som barnet vil bli hevet, som tenåringsmor bør samsvare med.
  4. Sette alt i svart og hvitt og med rettslige sanksjoner. Adopsjonen skal være dokumentert og avtalen mellom adoptivfamilie og den gravide tenåringen skal være i skriftlig form også. Det er mange syndikater over hele USA med mål om å "svindel" babyer. De posere som legitime organisasjoner som hjelper gravide tenåringer med åpen adopsjon, men dessverre vise seg senere å være falske.
  5. Utvid din oppriktige omsorg og støtte til den gravide tenåringen. Hold kontakten med henne hele tiden mens hun bærer hennes baby i magen hennes. Være ved hennes side, hvis mulig, når hun føder. Forsikre henne om at hennes barn vil være i gode hender med åpen adopsjon. Lytt til henne når hun øser hennes hjerte ut. Trøste henne når hun blir emosjonell.

Hjelpe en gravid tenåring med åpen adopsjon innebærer ikke bare barnets velferd. Det nødvendiggjør også at du holder opp med morens helse og velvære under og etter fødselen. Hjelpe henne få etter graviditet medisinsk hjelp for å sikre at hun er fysisk form etter fødselen slik at hun kan gå videre, trives og lykkes i livet hennes.