E2y

Hvordan håndtere en første tur til en hund park

Oh, en første tur til en hund park?! Det er søt

Oh, en første tur til en hund park?! Det er søt. Nå som en hund-eier, må du være utstyrt med riktig informasjon før du tar hunden til sin første tur til hunden parken fordi det ikke kan være så hyggelig opplevelse som du forventer.

Hvordan håndtere en første tur til en hund park. Mate og trene hunden din før du går til parken.
Hvordan håndtere en første tur til en hund park. Mate og trene hunden din før du går til parken.

Her er måter å forberede din første tur til hunden parken.

  1. Mate og trene hunden din før du går til parken. Sørg for at hunden har blitt skikkelig matet med mat og vann før du tar ham til hunden parken. På samme måte, sørge for at han brenner alt det ekstra energi ved å ta ham på en tur, igjen før du går til hunden parken. Du ønsker ikke at hunden skal bli altfor begeistret så sørg for at han brenner all den energien før. I tillegg vil du aldri vil at hunden spiser eller drikker av en annen hund bolle i parken.
  2. Tenk på hunden parken som fremmed territorium. Og derfor ganske farlig. Andre hunder vil være der naturlig så du bør spørre deg selv "Vil disse hundene være vennlig eller aggressiv mot nye hund besøkende til parken?" Finn svarene dine på nettet og du vil finne mange historier å dele første gangs hund park erfaringer om andre hunder blir aggressive og truende mot nye hund besøkende. Dette er fordi de tror dette nye hunden truer deres territorium. Det kalles en pakke struktur. Så egentlig, samme som å være en ny gutt i barnehagen, vil hunden bli plukket på av bøller for å være den nye gutten på blokken.
  3. Ikke anta hunden din vil være trygg. Det kan eller kan ikke være problemer i hunden parken under ditt første besøk så holde seg på den sikre siden ved å gå til hunden parken uten hunden din, og observere hvordan hunder og eiere er oppfører og sosialt samvær med hverandre. Hvis du finner hunden park å være generelt besøkes av ansvarlige hundeeiere, kan du tappert ta med hunden der på sin første hund park tur.
  4. Kjøp en boks med pepperspray og en solid pinne. Ok, slutte å rulle øynene og bekymre deg for hva andre vil tenke på deg som et dyr overgriper. Du trenger disse tingene som din siste utvei bare i tilfelle du trenger å bryte opp et bikkjeslagsmål mellom hunden din og en annen hund. Det er hvis ingen skritt i å hjelpe og du har ikke tid til å ringe myndighetene. Hvis du finner dette dypt skrekkelig, kan du glemme dette tipset, men ikke si at du ikke ble advart.
  5. Plasser hunden i bånd. Mest hund parker håndheve en leiekontrakten-regel på hunder ved inngåelse et dobbel-gated inngang. Denne leiekontrakten kan bare tas av når hunden er trygt på hunden parkanlegg. Du er pålagt å leiekontrakten hunden det øyeblikket du forlater parken hage.
  6. Ta hunden på sin første tur under off-peak timer. Dette vil gi hunden tid til å venne seg til hunden parken uten å bli overveldet av tilstedeværelsen av så mange hunder.
  7. Hold alltid et øye på hunden din. Dette er som å holde et øye med barnet ditt mens du er på lekeplassen. Holde et tett øye på hunden din gjør at han holder seg unna trøbbel, og vil ikke fjerne seg langt unna der du ikke enkelt kan nå ham.
  8. Les alle hunden park regler og forskrifter. Disse reglene ble utarbeidet for sikkerheten til hunder og hundeeiere.

Følg disse forslagene, og du bør være i stand til å unngå å bli plaget av uventet og uønsket aggresjon i hunden parken.