E2y

Hvordan håndtere en betydelig aldersforskjell mens dating

Aldersforskjellen mellom en mann og en kvinne har alltid vist seg å være noe problematisk i dating verden. Hvis en mann går en betydelig yngre kvinne, kan han bli beskyldt for å rane holderen eller dra nytte av en ung jentes uerfarenhet. Hvis kvinnen er eldre, kan han bli sett på som en "holdt mann" eller noen som søker ut en morsfigur. Dating noen merkbart yngre eller eldre enn deg selv kan være svært utfordrende, men det kan også føre til et sterkt forhold basert på mer enn bare samme interesser eller livserfaringer. En eldre kvinne kan gi en følelse av modenhet og følelsesmessig stabilitet, mens en yngre kvinne kunne gi en følelse av undring eller en fornyet iver etter nye opplevelser. Her er noen tips for å håndtere en betydelig aldersforskjell mens dating.

  1. Husk at alder er virkelig bare et tall. Husk at du skal dating en person, ikke en fødselsdato. Jo før du får det tallet ut av tankene dine, jo lettere bør være å konsentrere seg om de tingene som virkelig tiltrakk deg til denne kvinnen. Så lenge du ser deg selv som dating en "19 år gammel filmskaper" eller en "45 år gammel forretningskvinne", vil aldersforskjellen fortsette å være et problem for forholdet. Mens det kan være tilfredsstillende for å skryte til dine mannlige venner om dating en 20-år gammel student, du absolutt ikke ville ha henne til å referere til deg som den 38 år gamle mannen hun er dating. Når dating kvinner betydelig yngre eller eldre enn deg selv, lønner det seg å komme seg ut av tallene spillet så raskt som mulig. Hvis ingen av dere ser på din alder, i alle fall ikke vil være bekrefter andres mistanker om et upassende aldersforskjell.
  2. Vær oppmerksom på partnerens bekymringer om en aldersforskjell. Dating noen mye eldre eller yngre er sjelden uten noen humper. Hvis du tror du føler selvbevisst om forholdet, bør du vurdere hvordan det må være fra partnerens perspektiv. En rekke kvinner har selvtillit problemer som kan intensivert i løpet av en uvanlig kjæresteforhold. En eldre kvinne, for eksempel, kan føle seg truet av antall yngre og tilsynelatende mer attraktive kvinnene i livet ditt. Hun kan ærlig tror du kan være lykkeligere dating en kvinne nærmere din alder. En yngre kvinne kan også føle seg skremt når omgitt av de eldre kvinnelige venner. Hun tror kanskje du ville bli lykkeligere med noen med mer modenhet eller livserfaring enn hun har. Hvis du arbeider med et seriøst forhold med noen mye eldre eller yngre, må du være følsom for hennes bekymringer og adresse dem head-on.
  1. Konsentrer deg om lignende interesser ikke berøres av et generasjonsskifte gap. Du har kanskje vokst opp med musikken til Doobie Brothers mens partneren husker Gin Blossoms, men det trenger ikke å være en stor nedtur når det kommer til et romantisk forhold. Noen par finner disse generasjonsskifte gap situasjoner for å være opplysende, ikke splittende. Hver kan bidra hans eller hennes kunnskaper og erfaringer mot et felles mål. Deltakelse i gjensidig tilfredsstillende aktiviteter på et nivå spiller feltet kan ofte ta bort noen av angst og forlegenhet av et generasjonsskifte gap. En yngre partner skal ikke behøve å føle seg utilstrekkelig for ikke å huske the Beatles, og en eldre partner skal ikke behøve å føle out-of-touch ved foretrakk Frank Sinatra til Rolling Stones. Når det kommer til et forhold med en betydelig aldersforskjell, er det uunngåelig kommer til å være noen forskjeller i smak når det kommer til filmer, musikk eller TV. Det er viktig å ikke la disse generasjonsskifte forskjeller overprøve felles interesser i forholdet deres.
  2. Sørg for at din motivasjon er sunt. Ved inngåelse av en relasjon med en betydelig aldersforskjell, sørg for at du arbeider med det for de rette grunnene. Det er ikke uvanlig for en eldre skilt eller enke mann å oppsøke en mye yngre kvinne til dags dato. Motsatt kan en yngre single man oppsøke et forhold med en mye eldre kvinne på grunn av hans egen. Den eldre mannen kan være søker forsikring om at han ikke har mistet sin seksuelle appell, mens den yngre mannen kan være søker sikkerhet eller stabilitet. Verken tilnærming er spesielt sunt, spesielt for potensielle romantiske partnere. Husk at du er dating ekte mennesker med ekte følelser, ikke bare en idé i tankene dine. Hvis du finner deg tiltrukket av noen som er betydelig eldre eller yngre, er det best å bevege seg veldig sakte. En yngre kvinne kan synes å være moden for alderen, men hun er fortsatt hennes alder. Det kan være best å forfølge et forhold av denne karakter når begge parter er følelsesmessig klar for dating og interessen er tydelig gjensidig.

Relasjoner med betydelige alder hull kan og gjøre arbeidet

Hvordan håndtere en betydelig aldersforskjell mens dating. Husk at alder er virkelig bare et tall.
Hvordan håndtere en betydelig aldersforskjell mens dating. Husk at alder er virkelig bare et tall.

Relasjoner med betydelige alder hull kan og gjøre jobben, men de krever ofte en større grad av forpliktelse fra begge parter. Noen venner og familiemedlemmer kan åpenlyst protestere mot forholdet, mens andre kan stille spørsmålet om hvorfor du ikke har fulgt en mer alderstilpasset forhold. Du kan finne deg selv har problemer knyttet til din yngre kjæreste venner, eller din gamle partner kan føle seg komfortabel rundt altfor nysgjerrig medarbeidere. Det er ingen tvil om en aldersforskjell kan opprettes uforutsette utfordringer i et forhold, men det er til syvende og sist kompatibilitet som teller, ikke bare et tall.