E2y

Hvordan gjøre et godt inntrykk på en første date

Førsteinntrykket er varig inntrykk
Først datoer må være en av de mest nervepirrende hendelser i noens liv. Du endelig mønstre mot til å be om en dato eller omvendt akseptere en og nå, de dagene fram til den første datoen er et minefelt av spørsmål. Hvordan gjøre et godt inntrykk på en første date er den fremste tanken på hodet av nesten alle i denne situasjonen.

Hvordan gjøre et godt inntrykk på en første date.
Hvordan gjøre et godt inntrykk på en første date.

Personlig Sjekkliste å forsikre et godt inntrykk på en første date
Utover å sørge for alle detaljene i antrekket ditt er perfekt, hver eneste hårstrå på plass og ingen liten feil er synlig, før den første datoen kommer, er det nødvendig å gjøre en personlig sjekkliste slik den nervøse følelsen ikke ødelegge hva som kan være mest fantastiske tiden av livet ditt:

En. Hvordan er din selvtillit?
De fleste opplever at en første date synes å gjøre all følelse av selvtillit forsvinne. Men, det er da det er viktigst å demme opp personlig selvtillit. Som begynner med like deg selv så mye du liker din første date. Mange av de første date jitters stammer fra mangel på selvtillit.

2. Kommunikasjonsferdigheter
På en første date, blir kommunikasjonsferdigheter fast i en slags slow-motion time warp. Hvert ord synes å være vanskelig og graceless. Under normale omstendigheter, introdusere deg selv, spør hvordan den andre personen er, og samtalen ganske glir som en svane. Dette er tiden for å minnes at det er potensielt tre minutter på en første date når kommunikasjonen kan være en tad grov. Ta tiden. Etter disse tre minutter passere, ta et dypt åndedrag. Deretter puster ut. Alt vil virke mindre vanskelig. Nå kan du slappe av og nyte den andre personen, dato og hele kvelden.

Hvordan gjøre et godt inntrykk på en første date.
Hvordan gjøre et godt inntrykk på en første date.

3. Et godt inntrykk
Når du møter noen, forlater hva er spesielt med dem et varig inntrykk? Dette er de samme tingene folk flest er imponert over. Det kan være en særdeles rolig oppførsel, være en god lytter, og vite hvordan du skal stille de riktige spørsmålene, en kompatibel sans for humor eller til og med lignende liker og misliker. Vet hva som skaper et godt inntrykk. Det er veldig sannsynlig noe konsistent med de fleste sosiale interaksjoner med andre. Kvinner er spesielt imponert av gode manerer. Menn er ofte imponert av en kvinnes evne til å være oppmerksomme. Det er andre ting som er imponerende - upåklagelig smak i klær eller smykker, en høy grad av intelligens eller en mangfoldig interesse i kunsten.

Når kvelden endelig kommer, bevæpnet med et komplett arsenal av selvtillit, slipt kommunikasjonsevner og bevissthet om din ivrige sosiale nåde, vil den første datoen ikke klarer å skape et godt inntrykk. Ingen faux pas vil buste fjærene av den personen som kan trekke av et mesterverk av sosial sjarm på en første date.